Tetta

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 4/2018

13.9.2018
Tetta muutti omaan kotiin Karjaalle.

6.9.2018
Tetta osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainetasokartoitukseen rokotusvasteen varmistamiseksi ja sen vasta-ainearvot ylittivät tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa sitä tartunnalta. 

12.7.2018
Suloinen Tetta on kovin kaunis pentu vaaleine silmineen ja kiekurahäntineen. Myös luonteeltaan se on iloinen tyttö!

Muiden pentukoirien joukossa tepsuttelee muuan Tetta, jolla on häntä kuin kääretorttu. Niin kauniisti ja tasaisesti se tekee kaksinkertaisen kiepin suoraan selän päälle. Tetalla on nyt tarhalla kavereinaan saman ikäisiä pentuja, vaikka ne eivät oikeita sisaruksia olekaan. Alun perin Tetta löydettiin yksinään maatilalta, jossa oli muutama lehmä. Siitä ei ole tietoa, missä Tetan emo ja mahdolliset sisarukset ovat. Nyt kuitenkin on Tetan tie vienyt onnekkaasti Olgan tarhalle, jossa on ruokaa, suojaa ja leikkikavereita painimista ja touhuamista varten.

Tetta on kovin ihana ja käyttäytyy rauhallisesti, kun sen poimii kesken tepsuttelun syliin. Ihan niin reipas Tetta ei kuitenkaan ole, että se itse suoraan syliin juoksisi. Nopeasti tyttö kuitenkin rauhoittuu sylissä olemaan, nauttii silityksistä ja pikku juttutuokiosta. Maahan laskettaessa Tetta jatkaa taas eteenpäin ja touhuilee hieman muutamalla sateesta märäksi kastuneella lelulla. Tetta vaikuttaa mukavan reippaalta tytöltä ja sylissä oleminen saattaa olla outoa vain siksi, ettei tyttö ole sellaiseen saanut aiemmin edes tottua.

Tetta tulee tarvitsemaan opastusta kotikoiran taitoihin niin kuin kaikki muutkin koiranpennut tarvitsevat. Sisäsiisteys on tytölle ihan tuntematon juttu, eikä hihassa kävelystä olla vielä kuultu. Monta muutakin tavanomaista kotikoiran tietoa ja taitoa tarvitaan. Tetta tulee ne kuitenkin varmasti oppimaan rauhallisella opastuksella. Tyttö vaikuttaa tällä hetkellä niin reippaalta, että voisi ajatella ainoaksi koiraksikin, mutta myös koirakaveri Tetan mielestä olisi varmasti kiva juttu.

Tetasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö, ja se tulee tarvitsemaan niin liikuntaa kuin muitakin aktiviteetteja päivittäin, ettei elämä käy tylsäksi ja muut metkut valtaa mieltä. Rokotukset ovat pian voimassa ja Tetta olisi sitten valmis muuttamaan omaan kotiin!

Viipurin koirat - Tetta 4.7.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.