Varga

Sukupuoli: uros
Koko: noin 55 cm
Syntymäaika: 2013

31.5.2015
Varga sai kodin Viipurista.

1.3.2015
Komea Varga rakastaa ihmisiä! Varga on mitä iloisin ja ystävällisin sudenharmaa, noin kaksi vuotias uros.

Ketjun päässä moni koira turhautuu, mutta Varga ottaa kaikki ohi kulkevat ihmiset vastaan lämpimästi ja avoimesti. Sillä on runsaasti energiaa, jota se kernaasti käyttäisi koiran mielestä järkeviin puuhiin: liikuntaan, tutkimiseen ja ongelmanratkaisuun.

Varga joutui alunperin Irinan tarhalle jo kesällä. Se sai kodin Viipurista nopeasti, mutta koti olikin todella huono: Varga otettiin taas vuodenvaihteessa talteen läheisen marketin liepeiltä. Hylätyksi tuleminen on raskasta, joten etsimme Vargalle kotia, jossa sen on hyvä olla elämänsä loppuun saakka.

Varga on eloisa ja reipas nuorimies, joten se kaipaa samanhenkistä omistajaa. Ei sohvaperunaa, vaan ulkoilmaa ja pitkiä lenkkejä rakastavaa ihmistä! Varga ei takuulla väsy tuntienkaan lenkeillä, vaan sellaiset ovat Vargan mielestä varmasti parasta maailmassa. Vargan uuden omistajan ei silti tarvitse olla mikään superihminen: tärkeintä on halu ja taito ohjata Vargan koiramainen energia kaikkeen mielekkääseen puuhaan, niin ettei sen tarvitse itse keksiä ylimääräistä askarreltavaa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.