Vassa

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 5/2016

4.1.2017
Vassa sai kodin Laukaalta.

3.1.2017
Vassa on kasvanut hoitopaikassa ryhdikkääksi ja kauniiksi koiraksi. 

Kotihoito on tehnyt Vassa-tytölle hyvää, sillä se on päässyt liikkumaan reilusti kuten kasvavan koiran kuuluukin, ja kehittänyt itselleen sekä lihaksia että ryhtiä. Luonne on säilynyt edelleen iloisena ja puuhakkaana: Vassa pitää kovasti sekä ihmisistä että toisista koirista. Joku onnellinen saa Vassa-tytöstä vielä ihanan koiran!

 

7.11.2016
Iloinen Vassa harjoittelee jo täyttä päätä kotikoiran elämää hoitopaikassaan Somerolla.

Vassa on oikea vauhtityttö! Hoitopaikassa riittää tohinaa kun Vassa leikkii koirakavereiden kanssa ja kirmaa välillä tervehtimään ihmisiä. Vassa olisi jo valmis muuttamaan ikiomaan kotiin. 

14.10.2016
Hauskannäköinen Vassa on mainio tyyppi: ihmisrakas, iloinen ja täynnä positiivista pentuenergiaa! Vassaa pääsee tapaamaan Somerolla.

Kirjavat sisarukset Vassa ja Vega ilmestyivät Olgan luokse loppukesästä. Sisarusten taustasta meillä ei ole tietoa, mutta avoimesta ja luottavaisesta suhtautumisesta ihmisiin voi päätellä, etteivät tytöt ole onneksi kovin huonolla kohtelulla olleet.

Vassa on kovin iloinen pentu ja tulee innoissaan tervehtimään ihmisvieraita. Häntä huiskii niin vimmatusti ja silmät loistavat kirkkaina aidan raoista. Ihmisten läheisyyttä ja seuraa ei tunnu mikään voittavan, ja Vassalla kävikin melkoinen tuuri kun se pakattiin autoon ja tie vei sen Somerolle kotihoitajan hellään huomaan. Edessä on paljon uutta opittavaa ja ihmeteltävää, ja Vassa unelmoikin sellaisesta ikiomasta ihmisestä, jolla riittää aikaa paneutua tytön sopeuttamiseen. Rakkautta ja iloisia hännänheilautuksia ei Vassalta tule puuttumaan - oma koti on vielä se, joka uupuu. Toivottavasti sellainen kuitenkin pian neitoselle jostain ilmaantuu.

Viipurin koirat - Vassa 3.9.2016