Safir

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm, 20 kg)
Syntymäaika: 10/2010

14.6.2012
Safir sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

21.1.2012
Safir on mutkaton ja avoin, ihmisiä varauksettomasti rakastava ilopilleri, muttei kuitenkaan mikään holtiton säheltäjä. Safirin silmiin syttyy iloinen pilke kun sen häkkiin astelee: se alkaa riehakkaasti vispata häntäänsä ja on silminnähden onnellinen saamistaan rapsutuksista. Se näyttää sopeutuneen laumaansa erinomaisesti, joten koiraseura tulevassa kodissa olisi varmasti neitokaisen mieleen, muttei kuitenkaan välttämätöntä.

Safir erottuu Irinan tarhan kahden sadan koiran joukosta lähinnä sydämellisyydellään - sitä ei ole valitettavasti siunattu huomiota herättävän erikoisella ulkonäöllä, minkä vuoksi se on virunut tarhalla vuosia. Kauniin harmaa ja ilmeikäs koira se kuitenkin on.

Nyt tämän kultaisen tytön olisi hetki löytää rakastava koti, ennen kuin talven kylmät viimat ja tarhan rankat olot turmelevat sen terveyden ja vievät ilon sen silmistä. Ihmeitä ei Safir tulevalta kodiltaan vaadi: lämmin peti, päivittäiset lenkit ja kunnon sapuska pitävät sen varmasti tyytyväisenä. Safir on korkeudeltaan noin 50 cm ja se on syntynyt lokakuun tienoilla 2010. Se on samantien valmis suuntaamaan Suomeen kohti uutta, parempaa elämää: olethan yhteydessä koiravaraajiimme!

Katso video Safirista:

Viipurin koirat - Safir

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.