Vinni

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 45 cm, 15 kg)
Syntymäaika: 2020
Sijainti: Snezhannan tarha, Viipuri

18.9.2021
Vinni sterilisoitiin Viipurin Koirien tuella.

14.9.2021
Iloiselle Vinnille on opetettu istu-käskyä. Katso videolta miten harjoittelu sujuu!

Viipurin koirat - Vinni 12.9.2021

3.7.2021
Puuttuuko elämästäsi vauhtia? Vinni lupaa tuoda sitä ja paljon, paljon rakkautta, jos vain oman kodin ovi sille aukenee!

Vinni päätyi toukokuussa Snezhannan tarhalle, kun sen aiemmin omistanut mies ilmoitti, ettei hänellä ole enää varaa hoitaa koiraa. Vinnillä ei sitten ollut muuta mahdollisuutta kuin siirtyä tarhalle odottamaan, että josko joku hänet sieltä vielä huomaisi ja Vinni saisi uuden mahdollisuuden.

Vinni on osoittautunut tarhalla hyvin aktiiviseksi tytöksi. Vinni rakastaa ihmisiä aivan yli kaiken, eikä se myöskään kursaile sen näyttämisessä. Vinni kiintyy voimakkaasti tuttuihin ihmisiin, joten uuden omistajan tulee osata ja jaksaa paitsi ohjata Vinnin energian purkamisessa reippaaseen lenkkeilyyn ja aktivointiin, myös perustapojen opetteluun ja esimerkiksi yksinjäämisen harjoitteluun. Aikaisemmassa elämässään Vinni on elänyt ainoana koirana, joten se pärjäisi todennäköisesti jatkossakin ilman koirakaveria.

Vinni elää tarhalla samassa aitauksessa urosten ja narttujen kanssa. Vinni on kuitenkin se, joka suhteellisen herkästi laittaa muut koirat järjestykseen. Mitään tappeluita ei ole aitauksessa silti ollut, mutta varmuuden vuoksi etsimme Vinnille kotia joko ainoana koirana tai sellaisen uroksen kaverina, joka ei nuoren tytön komenteluista jaksa välittää.

Haluatko ottaa tämän touhutytön vastaan ja jakaa elämänmittaisen yhteistaipaleen sen kanssa? Takaamme sen, että Vinni tuo paljon iloa ja eloa päiviisi. Saattaa olla, että joku harmaa hiuskin tulee tyttösen touhujen seurauksena, mutta sellaista se elämä useimmiten on nuorten koirien kanssa.

Koska emme itse pääse nyt tapaamaan koiria tarhoilla, suhtaudumme jokaiseen pentuun tai nuoreen koiraan siten, että se tulee olemaan kotioloissa vähintään aluksi arka. Siksi luovutamme myös Vinnin ainoastaan kotiin, jotka täyttävät seuraavat ehdot:

-rauhallinen asuinympäristö
-oma, aidattu piha (mieluiten omakotitalo)

Lähetäthän hakemuksen ainoastaan silloin, jos voit tarjota em. kriteerit täyttävän kodin. Jos kriteerit eivät täyty kohdallasi, tutustu Suomessa sijaiskodeissa oleviin koiriimme. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.