Vinni

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 45 cm, 15 kg)
Syntymäaika: 2020
Tautitestattu: 9/2021
Sijainti: Vihti, Suomi

29.9.2021
Vinniltä löytyi valitettavasti vakava-asteinen lonkkadysplasia. Koska Vinni oli todella kipeä, ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin päästää Vinni pois.

25.9.2021
Iloinen Vinni pääsi Suomeen! Vinni odottaa hakemuksia Vihdissä. Vinni etsii kotia ainoana koirana.

Vinnin yhteyshenkilönä toimii Arja.

23.9.2021
Vinni pääsee pian Suomeen! Viipurin Koirat testasi Vinnin rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta.

Vinni tutkittiin oman kodin toivossa kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Siltä testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis), jotka olivat kaikki negatiivisia.

18.9.2021
Vinni sterilisoitiin Viipurin Koirien tuella.

14.9.2021
Iloiselle Vinnille on opetettu istu-käskyä. Katso videolta miten harjoittelu sujuu!

Viipurin koirat - Vinni 12.9.2021

3.7.2021
Puuttuuko elämästäsi vauhtia? Vinni lupaa tuoda sitä ja paljon, paljon rakkautta, jos vain oman kodin ovi sille aukenee!

Vinni päätyi toukokuussa Snezhannan tarhalle, kun sen aiemmin omistanut mies ilmoitti, ettei hänellä ole enää varaa hoitaa koiraa. Vinnillä ei sitten ollut muuta mahdollisuutta kuin siirtyä tarhalle odottamaan, että josko joku hänet sieltä vielä huomaisi ja Vinni saisi uuden mahdollisuuden.

Vinni on osoittautunut tarhalla hyvin aktiiviseksi tytöksi. Vinni rakastaa ihmisiä aivan yli kaiken, eikä se myöskään kursaile sen näyttämisessä. Vinni kiintyy voimakkaasti tuttuihin ihmisiin, joten uuden omistajan tulee osata ja jaksaa paitsi ohjata Vinnin energian purkamisessa reippaaseen lenkkeilyyn ja aktivointiin, myös perustapojen opetteluun ja esimerkiksi yksinjäämisen harjoitteluun. Aikaisemmassa elämässään Vinni on elänyt ainoana koirana, joten se pärjäisi todennäköisesti jatkossakin ilman koirakaveria.

Vinni elää tarhalla samassa aitauksessa urosten ja narttujen kanssa. Vinni on kuitenkin se, joka suhteellisen herkästi laittaa muut koirat järjestykseen. Mitään tappeluita ei ole aitauksessa silti ollut, mutta varmuuden vuoksi etsimme Vinnille kotia joko ainoana koirana tai sellaisen uroksen kaverina, joka ei nuoren tytön komenteluista jaksa välittää.

Haluatko ottaa tämän touhutytön vastaan ja jakaa elämänmittaisen yhteistaipaleen sen kanssa? Takaamme sen, että Vinni tuo paljon iloa ja eloa päiviisi. Saattaa olla, että joku harmaa hiuskin tulee tyttösen touhujen seurauksena, mutta sellaista se elämä useimmiten on nuorten koirien kanssa.

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.