Trina

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 8/2014

8.4.2016
Trina on edelleen iloinen ja vauhdikas tyttö, josta kasvaa aina vain kauniimpi koira. Kukahan huomaisi tämän ihanan tytön?

Trinalla riittää vauhtia ja intoa joka tilanteeseen. Ihmiset ovat sen mielestä parasta – tai ainakin ihmisen taskussa olevat herkut! Se juoksee tervehtimään jokaisen tarhassa vierailevan, eikä tiedä miten päin olisi. Se olisi kovasti aina lähdössä ihmisten mukaan ulos tarhasta. Voi kumpa joskus saisimmekin ottaa sen mukaamme ja kertoa tytölle oman kodin odottavan sitä Suomessa. Täysin vieraita ihmisiä se saattaa kuitenkin hieman jännittää, eihän se tarhalla ole päässyt tottumaan siihen, että kyläilijöitä tulee ja menee.

Trina asustaa tällä hetkellä muiden samanikäisten koirien kanssa samassa tarhassa, jossa vauhtia riittää. Lähes kaikki tässä tarhassa asustavat koirat ovat todella sosiaalisia, joten nuorilla koirilla tulee välillä hiukan kinaa ihmisten huomiosta. Trina toivookin, ettei sen enää kauaa tarvitsisi kilpailla muiden kanssa huomiosta, vaan se saisi oman ihmisen, jota rakastaa koko koiran sydämestään.

Muistathan, että Trina on asunut lähes koko ikänsä tarhalla, joten kaikki kotikoiran tavat tulee opettaa tytölle kärsivällisesti. Trinalle esimerkiksi sisäsiisteys on vieras asia, mutta fiksuna tyttönä se oppii sen ja muut kotikoiran taidot varmasti! Hihnakävelyn kanssa on myös opettelemista, koska neiti on niin kovin innoissaan lähdössä tutkimusmatkalle. Trina lupaa kyllä oppia kaikki tarvittavat taidot, kun vain joku antaa sille mahdollisuuden. 

4.4.2015
Trinasta on kasvanut hieno, ystävällinen ja kaunis tyttö. Luulisi, että joku tämän kaunokaisen haluaisi.

Trina on kasvanut huimasti sitten marraskuun, mutta parrakkaan ja pörröisen tytön tunnistaa helposti. Iloinen Trina on edelleen pentumaisen utelias ja menevä, mutta hienosti se osaa myös rauhoittua. Tyttö tulee innoissaan nuuhkimaan käsiä ja antaa siinä samassa pari pusua, mutta pian se onkin jo omissa puuhissaan pureskelemassa leluja ja risuja. Vaikka Trina ei olekaan enää mikään pikkupentu, toivoo tyttö kovasti, että joku siitä vielä kiinnostuisi ja tarjoaisi kodin mukavalle neidille.

30.11.2014
Trina on vauhdikas tyttö! Trina ei aikaile tai ujostele, vaan Trina on valmis uusiin seikkailuihin koska tahansa!

Trina on aikamoinen vauhtimimmi. Trinan seurassa ei aika tule varmasti pitkäksi, vaan Trina tulee hauskuuttamaan omistajaansa monenlaisilla yllätyksillä. Aina ne eivät tietysti ole ihan oikeasti ilahduttavia, mutta jos ymmärrät, että pennun omistajan elämään kuuluu joskus löytää lempikenkänsä uudelleen muotoiltuna tai pöydän jalat jyrsittynä, kuulisi Trina sinusta mielellään lisää!

Trina elelee nyt Irinan tarhalla lukuisien muiden pentujen kanssa. Trina rakastaa pentumaisia leikkejä toisten koirien kanssa, mutta reippaana tyttönä se varmasti sopii myös ainoaksi koiraksi. Trina on hyvin sosiaalinen tyttö niin toisten koirien kuin ihmistenkin kanssa.

Kevein perustein ei tietysti pidä Trinaa sen enempää kuin muutakaan koiraa adoptoida: Trina etsii vain sellaista omistajaa, joka on varmasti valmis sitoutumaan tytön kanssa elämiseen seuraavaksi yli kymmeneksi vuodeksi. Trinasta kasvanee keskikokoinen tyttö. 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.