Aslan

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2011

14.6.2012
Aslan sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

16.5.2012
Aslan on varttunut komeaksi ja reippaaksi nuorenmiehen aluksi. Aslan rakastaa huomiota ja ihmisiä sekä tietysti toisten koirien kanssa leikkimistä. Aslan on aktiivinen poika, joka sopii parhaiten aktiiviseen kotiin.

Pentuaitaukseen astuessa voi olla varma, että Aslan on etunenässä tervehtimässä tulijoita. Aslan ei ujostele, vaan hyppää vasten ja nuolaisee naamaa. Pientä riiviön vikaa pojasta myös löytyy, joten uuden omistajan tulee valmistautua siihen, että arjessa tarvittavien käytöstapojen opettelu kuuluu pojan lähitulevaisuuden suunnitelmiin.

27.4.2012
Aslan on hyvin ystävällinen ja kiltti poika. Poika rakastaa kovasti rapsutuksia ja ihmisten seuraa. Häntä vispaten Aslan tulee tervehtimään ja on haljeta onnesta, kun se saa hetken huomiota.

Aslan on Aaro- ja Aiva-pentujen veli. Pennut oli tuotu Irinan tarhalle, kun viipurilaisen perheen tyttökoira oli saanut pesueellisen jälkeläisiä, eikä kaikille niistä löytynytkään äkkiä koteja. Molempia Aslanin sisaruksia onnisti kuitenkin varsin nopeasti tarhalla: Aaro-poika löysi kodin Suomesta ja Aiva-tyttö taas muutti Saksaan. Kaunis Aslan sen sijaan joutuu yhä odottamaan, että joku tarjoaisi sillekin uuden, turvallisen elämän.

Aslanin väritys on harvinaisen kaunis: savunharmaa turkki kiinnittää heti huomiota pentutalossa vilistävässä pentujoukossa. Aslan tulee hyvin onnellisen näköisenä tervehtimään tulijoita. Poika ei ole mikään päällepäsmäri, vaan sopivan rauhallisesti ja nätisti Aslan tulee rapsuteltavaksi. Päivän onnellisen hetki onkin selvästi, kun poika saa edes hetken huomiota ihmisiltä.

Kun kaappaan pojan syliin, on se aluksi moisesta toiminnasta hieman hämillään. Mutta hyvin rauhallisesti Aslan osasi olla myös syliteltävänä, vaikka tilanne selvästi olikin sille aika uusi. Kun kuvia on riittävästi saatu, lasken pojan takaisin maahan. Mutta Aslan ei olisi saanut omasta mielestään huomiota vielä mitenkään tarpeeksi. Liikuttavan suloisesti poika nostaa etujalat minua vasten toivoen lisää silityksiä ja katsoen silmiin: joko olisi Aslanin vuoro lähteä kotiin?

Aslan vaikuttaa normaalilta, iloiselta pennunkoltiaiselta. Kuten kuka tahansa muukin pentu, tulee Aslan tarvitsee sopivassa suhteessa rajoja ja rakkautta eli tapakasvatusta, jotta elo uudessa kodissa sujuisi mahdollisimman mukavasti. Aslanille on kertynyt jo sen verran ikäkuukausia, että matka Suomeen voisi alkaa vaikka heti. Kunhan se sopiva omistajaehdokas on ensin ollut yhteydessä koiravaraajiimme!