Aiva

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 11/2011

Aiva on saanut kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

---

Aivaan on melkein mahdoton olla ihastumatta: tytön pelkkä katse saa kenet tahansa lepertelemään hassuja ja konttaamaan pentujen joukossa kuin mikäkin järkensä menettänyt.

26.1.2012
Voiko paljon suloisempaa koiranpentua löytyä! Aiva ja veljensä Aaro tuotiin Irinalle, kun perheen tyttökoira oli saanut pesueellisen jälkeläisiä, eikä kaikille niistä löytynytkään äkkiä koteja. Aiva ja Aaro odottelevatkin nyt tarhalla, että onni kääntyisi ja matkalippu Suomeen järjestyisi mahdollisimman pian.

Aiva on ystävällinen, vilkas ja hauska pentu. Aiva on aina valmis osallistumaan, on kyse sitten toisten pentujen kanssa leikkimisestä, huoneen siivoojan lahkeessa roikkumisesta tai kenen tahansa syliin kiipeämisestä.

Suloisesta Aivasta kasvaa kuitenkin aikuinen koira, joka kaipaa paljon aktiviteetteja ja aikaa. Jos uskot, että olisit se oikea omistaja Aivalle, käy täyttämässä kotiselvityslomake ja ole yhteydessä koiravaraajiimme!

Aivan arvioidaan syntyneen marraskuun puolivälissä 2011 ja tytön matka Suomeen voi alkaa jo pian.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.