Routa

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (n. 60 cm)
Syntymäaika: 2009

26.8.2015
Tarhan työntekijä kiintyi sen verran syvästi Routaan, että päätti antaa sille pysyvän kodin.

9.11.2014
Routa on hyvin rauhallinen, selvästi jo paljon elämää nähnyt tyttö. Routa suhtautuu ystävällisesti vieraisiinkin ihmisiin.

Routa hylättiin pentujensa kanssa Irinan tarhalle elokuun alussa. Pentuja oli alunperin kaiken kaikkiaan 13, mutta osa oli liian heikkoja selvitäkseen ja osalle löytyi koti Viipurista. Suomesta koteja etsivät pennut AniAinu ja Anselmi.

Routa tuntuu koiralta, joka ei hätkähdä juuri mistään. Hyvin ystävällisesti, mutta kuitenkin rauhallisesti, Routa tulee tutustumaan myös vieraisiin ihmisiin. Energiaa pursuavaa juoksulenkkikaveria Roudasta tuskin koskaan tulee, mutta rauhallisemmat, pitkät kävelylenkit, ovat varmasti tämän koirarouvan mieleen.

Routa vaikuttaa varsin itsenäiseltä koiralta, joten uuden omistajan tulee ymmärtää, että Roudasta saattaa löytyä kohtuullisesti omaa tahtoa. Routa saa olla irrallaan tarhan edessä, joten se ei vaikuta koiralta, joka karkailee kovin helposti. Routa taitaakin unelmoida sellaisesta kodista, missä sillä olisi oma piha päivystettävänä. Mutta tietysti sillä optiolla, että sisälle ihmisten seuraan pääsee koska tahansa!

Routa on todella sympaattinen koirarouva, jonka toivoisi löytävän arvoisensa kodin pian.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.