Unto

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 7/2014

6.11.2014
Unto sai kodin Viipurista.

5.11.2014
Unto on varsinainen hörökorva. Mutta eihän isot korvat koiraa pahenna!

Unto utelias on ystävällinen pentu, joka rientää pentujoukon mukana katsomaan meitä aitaukseen tulijoita. Unto ei kuitenkaan ole vielä ihan varma siitä, uskaltaako meidän kanssa heittäytyä noin vain kaveriksi. Varovasti Unto käy haistelemassa meitä, mutta syliin nappaaminen saa Unton vähän jännittämään.

Unton pieni ujostelu kuitenkin varmasti karisee, kunhan Unto löytää oman omistajan ja pääsee tuntemaan olonsa turvalliseksi. Unto-rukka kun ei ole tässä lyhyessä elämässään vielä kovinkaan montaa hyvää asiaa kokenut: surullisimpana tietysti se hetki, kun Unto hylättiiin Irinan tarhalle.

Unto haaveilee muutosta jo ennen kuin talvi saavuttaa Viipuriin. Syksyn koleus on jo saapunut, mutta kunhan Unton ei tarvitsisi pakkasia ottaa vastaan tarhalla, olisi poika kovin onnellinen. Ihan noin vain Unton adoptoimisesta ei kannata kuitenkaan liikaa haaveilla: Unto haluaa, että sen kanssa elämiseen sitoudutaan varmasti seuraaviksi yli kymmeneksi vuodeksi.  Unto myös toivoo, että parin tunnin ulkolenkit päivittäin eivät olisi liikaa vaadittu. Eikä se, että Untolle jaksetaan lempeästi ja pitkäjänteisesti opettaa, miten ihmisen maailmassa toivotaan koirapojan käyttäytyvän. Jos nämä asiat ovat itsestäänselvyyksiä, odottaa Unto yhteydenottoa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.