Zhorik

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 40 cm)
Syntymäaika: 4/2013

18.10.13
Zhorik sai kodin Viipurista.

17.10.2013
Zhorik on iloinen nuorimies, joka oli pelastettu eläinlääkärin piikiltä. Zhorik kaipaa kotia, jossa on aiempaa kokemusta snautserimaisesta elämästä!

Zhorik on puhdasrotuinen snautseri, josta Irina sai soiton lokakuun alussa: tämä reipas nuorukainen oli viety eläinlääkäriasemalle lopetettavaksi, koska Zhorik oli vahingossa raapaissut perheen lasta kasvoihin. Perheen vanhemmat päättivät yksin tein, että koira saa vahingon jälkeen lähteä, ja niin Zhorik kuljetettiin lopetettavaksi. Irina sai onneksi viime hetkellä tiedon terveen, nuoren koiran lopettamisesta ja kävi pelastamassa koiran.

Zhorik oli aluksi kovin hämillään uuteen paikkaan joutumisesta, mutta nopeasti poika on silti sopeutunut muutoksiin: vieraat ihmiset eivät enää ujostuta yhtään, vaan reippaasti ja sydämellisesti Zhorik haluaa kiivetä syliin ja pussata puhki, on kyseessä sitten lapsi tai aikuinen.

Zhorik on tavannut myös kissoja ja poika suhtautui niihin nätisti. Hihnassa kulkeminen on sille jo tuttua puuhaa, ja iloisesti Zhorik lähteekin aina lenkkeilemään.

Zhorik on vilkas poika, joka etsii kotia, jossa on aiempaa kokemusta snautsereista tai muista niiden tyyppisistä koirista. Zhorik vaikuttaa pitävän kovasti ainakin kouluikäisistä lapsista. Aivan pienten lasten perheeseen emme Zhorikia kuitenkaan luovuta. Zhorikin rokotukset ovat hoidetut, joten poika odottaa vain snautserinkestävän omistajan yhteydenottoa!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.