Amy

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

6.9.2015
Amy menehtyi tarhalla.

2.9.2015
Amy on mahdottoman kaunis ja suloinen pörröpää. Sen lisäksi Amy rakastaa ihmisiä, joten mistähän reipas tyttö löytäisi kodin itselleen?

Viipurissa asuvat ihmiset eivät juurikaan omin varoin leikkauta koiriaan ja ne saavat usein juoksennella vapaina kylillä. Niinpä ei aikaakaan, kun eräs äitikoira oli jälleen tiineenä. Iso ja pörröinen pentue näki maailman ensimmäisen kerran keväällä. Pojat löysivät kodit itselleen, mutta ilman Irinan apua kasvava tyttölauma olisi luultavasti lähetetty pian etsimään onneansa jostain muualta. Emokoira vietiin steriloitavaksi ja seitsemän koditonta pörröpäätä matkasivat Irinan koiratarhalle. AnnikaAnnukka, Abby, Amy, AgnesAuri ja Alli ovat valmiita oman kodin valloitukseen!

Iloinen Amy odottaa malttamattomana siskojensa kanssa ihmisten saapumista. Pienet tassut tepsuttavat innoissaan vieraiden ympärillä ja pieni kuono tökkii nätisti rapsutusten toivossa. Amy on ystävällinen ja reipas tyttö, joka on valmis samantien tekemään tuttavuutta vieraiden ihmisten kanssa. Ihmisten seura on mieluisaa ja tyttö nojailisi jalkoihin nauttimassa rapsutuksista mielellään vaikka koko päivän. 

Pennut ovat mitä todennäköisemmin saaneet viettää pentuaikansa emonsa parissa. Niillä on ollut koti ja suurin osa pennuista on reippaita ja uteliaita ihmisten suhteen. Asumuksena on kuitenkin saattanut toimia pikemminkin ulkotarha kuin sisätilat kodinomaisessa ympäristössä. Liikaa sylittelyä pennut tuskin ovat ainakaan saaneet, sillä suurinta osaa vähän ihmetyttää sylissä oleminen.

Amy on suloinen pentu, joka ei halua joutua enää milloinkaan vaihtamaan kotia. Tytön toiveissa onkin löytää sitoutunut ja rakastava ihminen, joka jaksaa panostaa pennun sopeuttamiseen eikä heitä hanskoja tiskiin vastoinkäymisten edessä. Nuori tyttö tulee tarvitsemaan riittävästi liikuntaa, mielekästä tekemistä, koulutusta sekä omistajansa seuraa. Mieti siis tarkoin, onhan sinulla aikaa Amylle ainakin seuraavaksi yli kymmeneksi vuodeksi. Jos olet 100-prosenttisen varma päätöksestäsi, Amy odottaa jo innoissaan kuulevasi sinusta!

Amystä kasvanee aikuisena keskikokoinen koira.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.