Jörö

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen (n. 45)
Syntymäaika: 2015

30.6.2016
Jörö sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

22.6.2016
Voi kilttiä Jöröä, mihin elämä onkaan sen vienyt. Jörö luuli saavansa viettää elämänsä yhden ja saman ihmisen kanssa, mutta toisin kävi. Jörö tuotiin tarhalle kodista.

Aitauksessa tarhan perällä, villien teinien ja energiahirmujen viidakossa, istuu hämmentyneen oloinen Jörö. Jöröstä näkee heti, että ihmisten saapuminen on sille mieluisa asia. Se tulee onnessaan viereen istumaan ja ystävällinen katse pyytää rapsutuksia. Jokainen hellä kosketus, jokainen ystävällinen lause.. Jörö on kiitollinen kaikesta saamastaan, ihmisen kaipuu on kova. Riehakkaammat ja isommat koirat hyppivät päälle ja keskeyttävät lyhyen juttutuokion Jörön kanssa, mutta kevyen Jörön saa helposti syliin ja poika nostetaan hetkeksi omaan rauhaan koirankopin päälle.

Jörö on nuori koira, ikää sillä on arviolta vuoden parin verran. Jörön omistajalla oli huolehdittavanaan useampia koiria eikä kaikille ollut aikaa. Niinpä Jörö kiikutettiin tarhalle odottamaan parempaa huomista. Tarhanpitäjä Irinan mukaan Jörö tulee hyvin toimeen niin kissojen kuin muidenkin koirien kanssa. Jörö on asunut kodissa, mutta minkälaisessa, siitä meillä ei ole tietoa. Jörö on voinut tottua sisällä asumiseen tai sitten se on saanut asua pihalla. Niin tai näin, tulevan omistajan täytyy varautua opettamaan Jörölle monia uusia asioita. Sisäsiisteys, yksin oleminen.. ne voivat olla Jörölle täysin uusia asioita.

Jörö vaikuttaa rauhalliselta pojalta, mutta se voi olla vielä hämmentynyt tarhalle joutumisestaan. Kotikoiralle tarhalle joutuminen on aina kova järkytys, mutta toivottavasti Jörön matka jatkuisi pian rakastavaan loppuelämään kotiin. 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.