Kosmo

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 10/2015

26.4.2016
Kosmo sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

6.2.2016
Kukkuu, Kosmo täällä! Kosmo on reipas poika, joka tulla tepsuttaa luottavaisena häntä heiluen tervehtimään vieraita.

Kosmo on muiden pentujen tavoin onnellisena odottamassa, koska tarhavieraat astuvat pentutaloon. Vaikka ihmisten saapuminen onkin loistojuttu, vaikuttaa Kosmo toistaiseksi kohtuu rauhalliselta pennulta, joka ottaa rapsutukset ja hellimiset suurella nautinnolla vastaan. Ihmisten puuhatessa omiaan istahtaa Kosmo mietteliäänä aloilleen. Pieni tarkkaavainen silmäpari seuraa herkeämättä jokaista liikettä. Katseiden kohdatessa pikkuinen häntä herää eloon ja iloinen poika juoksee hakemaan rapsutuksia ja huomiota. Sylissä oleminen on vähän ihmeellistä puuhaa, mutta silti aika ihanaa.

Kosmo on vasta hiljattain joutunut kodittomaksi ja koiratarhalle. Emme tiedä, miksi näin suloisesta pennusta on haluttu eroon, mutta kunpa suloista Kosmoa odottaisi onnellinen elämä Suomessa oman rakastavan perheen silmäteränä. Pienellä pojalla on vielä paljon opittavaa kotikoirana olemisesta, mutta Kosmo lupaa yrittää parhaansa. Omalta ihmiseltään Kosmo toivoo saavansa paljon rakkautta, huolenpitoa ja turvaa - kaikkia niitä asioita, joita se ei ole lyhyen elämänsä aikana saanut vielä kokea.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.