Raita

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko:
Syntymäaika: 10/2012

28.7.2014
Raita sai kodin ydistyksen ulkopuolelta.

4.8.2013
Raita on kasvanut tarhalla nuoreksi neidoksi. Siinä missä sisko Ria on reipastunut, on Raita muuttunut vetäytyväksi ja arastelee ihmisiä entistä enemmän.

Raidan tulevaisuus ei tällä hetkellä näytä kovin valoisalta, sillä aralle koiralle on vaikea löytää sopivaa kotia.

Viipurin koirat - Raita

3.3.2013
Raita on suloinen partasuutyttö. Ihmiset kiinnostavat Raitaa kovasti, mutta vieraisiin tutustuminen Raitaa vielä vähän ujostuttaa.

Raita oli löydetty lumihankeen hylättynä siskojensa Riimin ja Rian kanssa. Kovassa lumipyryssä tarponut tarhan työntekijä oli sattumalta huomannut eräässä lumipenkassa muutaman tärisevän pikkupennun. Tytöt saivat saman tien kyydin Irinan tarhalle, ja siellä nämä iloiset siskokset odottavat nyt omia koteja.

Raita on sympaattinen ja persoonallisen näköinen partasuu. Raita on siskoaan Riimiä ujompi, ja vaikka Raita tuleekin aina uteliaasti tervehtimään, iskee ujosteluvaihde päälle, kun pitäisikin tehdä lähempää tuttavuutta vieraiden ihmisten kanssa. Kyllä Raidan saa silti napattua kainaloon, ja vähän totisena tyttö sieltä katselee, kun tallennamme Raitaa kuviin.

Raita toivoisi pääsevänsä pian kotiin, jotta ujostelu saataisiin unholaan ja Raita pääsisi tottumaan kaikkeen siihen, mitä normaalielämässä tulee vastaan. Raita olisi varmasti tyytyväinen, jos uudessa kodissa olisi reipas koirakaveri odottamassa ja näyttämässä mallia.

Luonteeltaan Raita on iloinen ja pentumaisen hassu tyttö – kunhan se vain saisi pian mahdollisuuden näyttää jollekin kivalle ihmiselle, minkälainen kultakimpale siitä vielä kuoriutuukaan. Raita voisi omasta puolestaan matkustaa Suomeen vaikka heti!

Viipurin koirat - Pentuja 16.2.2013

Viipurin koirat - Raita

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.