Roy

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2017

25.2.2018
Roy sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

6.1.2018
Reipas Roy tietää mitä haluaa ja juosta sukeltaa samantien syliin kun pienen vajan ovi aukeaa. Roy haluaa oman ihmisen ja äkkiä!

Pienessä vajassa käy niin kova kuhina että pehmusti pöllyää. Pieniä ja innokkaita pentuja vilisee jaloissa sellaisella tohinalla ettei perässä meinaa pysyä. Roy on yksi uusimmista Irinan tarhalle joutuneista pennuista. Sen taustasta ei ole tietoa, mutta Royn loputon ihmisrakkaus ja pusujen määrä kertonevat siitä, ettei pikkumies ole ensimmäistä kertaa ihmisten kanssa tekemisissä. Arvailujen varaan jää, miksi näin suloisesta ja ihanasta pennusta on haluttu eroon.

Roy vaikuttaa hyvin luottavaiselta, vilkkaalta ja uteliaalta pennulta. Ihmisten läsnäolo saa Royn ilosta sekaisin eikä poika malttaisi hetkeäkään pysyä paikoillaan. Vaikka Roy on pieni, osaa se silti pitää topakasti puoliaan ja komentaa mielellään muita pentuja. Roylla on hyvin lyhyt karva ja poika toivoisikin, että tarhalta pääsisi pikaisesti jonnekin ihanaan kotiin. Rakkautta ja pusuja on luvassa, mutta myös vähän nakerreltuja tuolin jalkoja, kenkiä ja pissalätäköitä. Royn tulevan omistajan onkin haluttava panostaa tosissaan pienen tarhapennun sopeuttamiseen ja opettamaan sille kotikoiran taitoja yksi kerrallaan. Ulkonäkönsä perusteella Royssa saattaa virrata jonkin molossirodun verta.

Viipurin koirat - Roy 12.1.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.