Nanuk

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2016

21.12.2016
Nanuk ei valitettavasti selviytynyt.

7.12.2016
Kaunis Nanuk-tyttö istuskelee ihmetteleväisenä aitauksessaan. Tyttö on löytynyt kadulta ja päätynyt juuri Irinan tarhalle.

Nanuk on vielä vähän hämmentynyt. Ympärillä on kamalasti koiria ja kova hälinä. Vieraiden saapuessa Nanuk istuu rauhallisesti vähän matkan päässä ja tarkkailee silmä kovana tulijoita. Ihmiset astuvat aitaukseen ja pörheä tyttö tassuttelee oitis luokse. Syvälle porautuvasta katseesta on miltei mahdoton irrottaa silmiään. Nanuk on selvästi mielissään päästessään syliin nauttimaan läheisyydestä ja lämmöstä. Tyttö onkin varmasti saanut varttua ihmisten keskuudessa, sillä niin luottavaisesti se meihin suhtautuu, mutta syystä tai toisesta päätynyt yksinään kadulle

Nanukin kaunista ulkomuotoa ei voi olla ihastelematta. Kodin tarjoamisen tulee kuitenkin olla huolellisesti harkittu päätös eikä hetken huumaa. Nanukin perimässä saattaa hyvinkin virrata laika/husky-tyyppinen veri, joten siitä kasvaa varmasti aktiivinen koira, joka tarvitsee paljon liikuntaa ja tekemistä. Nanuk on nyt noin neljän viiden kuukauden ikäinen ja aikuisenä siitä kasvaa ainakin keskikokoinen tyttö.

Viipurin koirat - Nanuk 6.12.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.