Njura

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2011

31.1.2015
Njura sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

6.4.2014
Njura on uskomattoman upea ilmestys, mutta lähes yhtä uskomattomalta tuntuu, ettei kukaan tunnu olevan halukas tarjoamaan tälle kauniille ja hienolle tytölle kotia.

Njura sai viime tarhakäynnillä nauttia harvaisesta herkusta, kun tyttö pääsi jaloittelemaan ja harjoittelemaan remmikävelyä - mistä se suoriutuikin hienosti. Mistähän löytyisi upealle Njuralle se oma ihminen?

15.8.2013
Njura on hyvin seurallinen ja ystävällinen tyttö. Se on reipas ja iloinen nuori koira, joka etsii sopivan aktiivista ja ulkoilusta pitävää omistajaa.

Njuran itsevarmuus on kehittynyt tarhalla jatkuvasti. Alun vähän varovaisesta koirasta on kasvanut reipas ja itsevarma tyttönen, joka hakee huomiota aktiivisesti. Mikään hillitön säheltäjä Njura ei silti ole, vaan se on vain seurallinen ja ihmisrakas koira, joka saa tarhaoloissa liian vähän huomiota.

Njura on saanut lihaa ja lihaksia luittensa päälle, joten tyttö on muuttunut kovasti edukseen! Toisten narttujen kanssa Njura tulee toimeen hieman valikoiden, joten Njuran unelmakodissa se saisi olla perheen ainoa koiratyttö.

Viipurin koirat - Njura & Edvin

20.12.2012
Njura on äärettömän ystävällinen tyttö. Se ei ymmärrä tarhalle joutumistaan lainkaan, vaan se inisee siellä hiljaa itsekseen, kaivaten ihmisiä ja lämmintä kotia.

Njura oli tuotu Irinan tarhalle kodista. Syytä hylkäämiselle ei sen kummemmin kerrottu, kunhan todettiin tytön nimi sekä ikä ja jätettiin hihna Irinan käteen. Njura-parka ei ymmärräkään tilannettaan yhtään, vaan hiljaa vinkuen se odottaa tarhalla omistajaansa.

Njura tulee hienosti toimeen toisten koirien kanssa, mutta ihmiset ovat silti Njuralle se tärkein asia.  Njura haluaa todella kovasti silityksiä ja seuraa, eikä se millään haluaisi, että se jätetään yksin tarhalle taas odottamaan.

Njura on hyvin persoonallisen näköinen. Sen korvat ovat niin erikoiset, että sitä on aika vaikea katsoa huvittumatta.

Njura on persoonallinen ja mukava tyttö. Nuorena koirana se tulee tarvitsemaan vielä koulutusta ja kaikkea kivaa koiramaista puuhaa. Ihmisläheisenä koirana Njuran voi uskoa oppivan nopeasti uusia tapoja ja puuhaavan mielellään yhteisiä asioita uuden omistajansa kanssa. Njura olisikin aivan valmis muuttamaan uuteen kotiinsa!

Katso video Njurasta:

Viipurin koirat - Njura 9.3.2013

Viipurin koirat - Njura

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.