Mara

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2006

29.8.2018
Vanha Mara sai jäädä asumaan sikäläisen kotihoitajansa luokse.

13.12.2013
Jack sai kodin Helsingistä. Kaksikon puuhia voi katsella videolta, jossa Mara näyttää, kuinka siltä sujuu perustottelevaisuus ja hoitotoimenpiteet.

Jack & Mara

11.9.2013
Mara on hyvin rauhallinen ja kiltti koirarouva, joka on Pietarissa kotihoidossa. Mara osaa siis jo kaikki kotikoiran tavat ja tyttö tulee hienosti toimeen mm. kissojen kanssa.

Mara on lähtöisin samasta kodista Jackin kanssa. Maran tunnettu tarina alkaa siitä, kun tyttö oli löydetty yksinään kadulta kuljeksimasta, ja eräs koirienystävä päätti tarjota ystävälliselle tyttökoiralle kodin. Pian samaan kotiin päätyi myös Jack. Valitettavasti pariskunnan omistaja kuoli vähän aikaa sitten, ja koirat päätyivät omistajan naapurille. Nykyinen koirien hoitaja on eläinlääkäri, joka pitää koirista erinomaista huolta. Valitettavasti hänen työpäivänsä ovat kuitenkin niin pitkiä ja työmatkoja on usein, joten koirien parhaaksi hän toivoo, että niille löytyisi hyvät, huolehtivat kodit Suomesta.

Mara antaa itsestään hyvin rauhallisen vaikutelman. Tyttö ei hätkähdä ympärillä haukkuvia vieraita koiria, ja meihin tuikituntemattomiin ihmisiin Mara suhtautuu ystävällisesti. Kotihoitajan mukaan Mara rakastaa uimista, ja aina kun jossain vain on vettä näkyvissä, on tämä koirarouva juoksemassa veteen.

Mara, aivan kuten Jackkin, on hyvin sympaattinen ja hyväkäytöksinen koira. Hoitajan mukaan Mara on myös hyvin tottelevainen ja tulee hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa. Lapsia Mara kuitenkin vähän jännittää. Mara ei kuitenkaan suhtaudu lapsiin aggressiivisesti, vaan pyrkii välttelemään niitä. Erityisen kovia pamauksia, kuten ilotulitusta, Mara pelkää.

Maran ja Jackin unelma taitaisi olla yhteinen koti, mutta koska tällaista lottovoittoa taivaalta tuskin putoaa, etsivät molemmat koteja myös erikseen. Mara on arviolta noin 6-7 vuotias. Maralle on kertynyt muutama ylimääräinen kilo vyötärölle, joten uuden omistajan kannattaa varautua myös pieneen laihdutuskuuriin tämän ihanan koirarouvan kanssa.

Mara on sellainen koira, jota tekisi mieli vain halata ja halata. Kunpa joku huomaisi, että vähän vanhemmallekin koiralle kannattaa tarjota kotia!

Viipurin koirat - Mara & Jack

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.