Beatrix

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 8/2016

6.4.2017
Kiltin Beatrixin ainoa valon pilkahdus sateisena ja koleana päivänä on ihmisseura, josta pieni tyttö on hyvin onnellinen.

Beatrix on kaunis ja ystävällinen tyttö. Elämä on täynnä yllätyksiä, ja Beatrix koki keväällä ikävän sellaisen joutuessaan kodittomaksi ja suurelle koiratarhalle. Kadulla Beatrixilla ei olisi kovinkaan valoisa tulevaisuus edessään, joten vaikka tarhalla olot ovat ankeat, on se Beatrixin ainoa mahdollisuus parempaan elämään.

Beatrix asuu tällä hetkellä yhdessä Irinan tarhan isoista ulkoaitauksista. Koiralauma koostuu pääasiassa alle vuoden ikäisistä koirista, mutta mahtuu joukkoon muutama hieman vanhempikin koira. Beatrix on melko reipas tyttö. Se saattaa pienen hetken tuumia ennen kuin lähestyy vieraita, mutta toteaa ihmiset samantien mukaviksi ja mieluusti tulisi uudelleenkin rapsuteltavaksi. Beatrix vaikuttaa suht rauhalliselta tytöltä eikä ole väkisin vaatimassa huomiota. Kun se huomataan, iloitsee se suuresti mutta muuten seuraa vain uteliaana ympäristön tapahtumia. Sylissä Beatrixia jännittää ja se painaa silmät kiinni toivoen että voisi muuttua näkymättömäksi. Tyttö istuu siinä kuitenkin hyvin nätistä ja antaa kiltisti käsitellä itsensä päästä varpaisiin.

Beatrixilla tuskin on kokemusta kotikoiran elämästä. Monet asiat voivat vaatia totuttelua ja harjoitusta, ja siksipä tyttö on valmis muuttamaan vain sellaisen ihmisen luokse joka haluaa sitoutua siihen ja sen sopeuttamiseen sataprosenttisesti. Beatrix ei haluaisi enää milloinkaan joutua kenenkään hylkäämäksi, joten mietithän varmasti huolella ennen kuin päätät tarjota sille kotia.

Viipurin koirat - Beatrix 13.5.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.