Misteli

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 11/2012

22.3.2013
Misteli sai kodin Saksasta.

2.3.2013
Mistelille meinasi käydä huonosti, kun se vietiin eläinlääkärille lopetettavaksi. Mutta onneksi tytön henki säästyi, ja nyt Misteli tekee kaikkensa valloittaakseen uuden omistajan sydämen!

Misteli ja siskonsa Minerva oli tuotu sievästi kantokassissa paikalliselle eläinklinikalle. Eläinlääkäri ajatteli tyytyväisenä, että mukavaa, kun kerrankin pennut tullaan rokottamaan silloin kun pitäisi. Vaan mikä olikaan omistajan toive: tytöt olisi pitänyt nukuttaa ikiuneen, kun ei niille ollut löytynyt ottajia. Eläinlääkäri ei tähän tietenkään suostunut, iloisista ja terveistä pennuista kun oli kyse, vaan hän pyysi Irinan apuun.

Misteli on asustellut jo yli kuukauden Irinan tarhan pentutalossa. Aluksi sitä taisi aikalailla jännittää vieraat pennut ja tarhan kova meteli, mutta pentumaiseen tapaan Misteli sopeutui kuitenkin nopeasti tarhan arkeen. Nyt Mistelin päivät koostuvat toisten pentujen kanssa painimisesta, ruuan ahmimisesta ja siitä tärkeimmästä – ihmisten seuran odottamisesta ja pienistä, kiireisistä seurahetkistä nauttimisesta.

Misteli on hyvin seurallinen ja luottavainen pentu. Se tekee kaikkensa, että se pääsisi edes hetkeksi syliin. Ensin sylissä oleminen jännittää pienen hetken, mutta kun Misteli rentoutuu, ei pienistä kielenlipaisuista ja hännän vipattamisesta tulee enää loppua.

Mistelistä kasvanee keskikokoinen tyttö. Tällä hetkellä sillä on kauniit, pitkät koivet, joten saattaa olla, että Mistelistä kasvaa varsin sporttisen näköinen tyttö. Misteli toivookin kovasti, että uudella omistajalla olisi oikeasti aikaa ja intoa runsaaseen ulkoiluun ja muun kivan yhteisen puuhan keksimiseen, ettei tyttö joutuisi tylsistymään ja keksimään omaa puuhailtavaa.

Mistelin rokotukset ovat jo pian voimassa, joten tyttö odottelee vain kutsua omaan kotiin!

Viipurin koirat - Misteli

Viipurin koirat - Pentujen herkkukestit 16.2.2012

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.