Hamlet

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 4/2012

15.7.2012
Hamlet sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

7.7.2012
Hamlet on jämäkkä ja reipas nuorimies. Hamlet mennä touhottaa innoissaan muiden pentujen leikeissä mukana, eikä takuulla jää niissä pahnanpohjimmaiseksi.

Hamlet, Hero ja Hilppa ovat sisaruksia, jotka syntyivät huhtikuun alussa erään viipurilaisen huoltoaseman alueelle. Sisarusten emä on huoltoasemalla jonkin sortin vahtikoira, jonka tehtävä on öisin ilmoittaa, jos joku eksyy huoltoaseman pihalle. Koska asemalle ei haluta lisää koiria, kiikutettiin pennut parikuisina Irinan tarhalla odottamaan kotia.

Hamlet on pentueen pikkujyrä, poika joka menee eikä meinaa. Ei Hamlet silti mikään supervauhdikas poika ole, mutta muita pentuja isompana kooltaan se kyllä saa tiensä raivattua sinne minne haluaa. Hamlet vaikuttaa avoimelta ja iloiselta hännänheiluttajalta, joka pitää kovasti myös ihmisistä.

Hamletista kasvaa todennäköisesti vähintään keskikokoinen koira, joten taskukokoista koiraa etsivälle Hamlet ei ole se oikea valinta. Mutta koirankokoista lenkkikaveria ja parasta ystävää kaipaavalle Hamlet voisi ruveta seuranpitäjäksi.

Hamlet voi matkustaa Suomeen jo varsin pian, kunhan jämäkän pojan arvoinen koti on ensin löytynyt.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.