Salla

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: suuri (n. 65 cm)
Syntymäaika: 04/2009

31.1.2014
Salla varattiin saksalaiseen kotiin.

18.5.2012
Salla on äärettömän ystävällinen ja iloinen tyttö. Salla on joutunut kasvamaan aikuiseksi tarhalla, mutta onneksi iloinen pilke Sallan silmissä on silti säilynyt.

Salla riemastuu aina kovasti, kun se saa ihmisistä seuraa aitaukseensa. Salla ei taida tietää mitään parempaa kuin kainaloon rapsuteltavaksi pääseminen. Salla on ihanan avoin tyttö, joka on onneksi onnistunut säilyttämään positiivisuutensa vuosien tarhaelämästä huolimatta.

Salla ei ole koskaan asunut sisällä asunnossa, joten uuden omistajan tulee varautua siihen, että monet asiat Sallalle joutuu opettamaan kuten pennulle. Mutta Salla on varmasti nopea oppimaan uudet tavat, kunhan ne jaksetaan opettaa sille johdonmukaisesti.

Katso video Sallasta:

Viipurin koirat - Salla 6.10.2012

20.12.2009
Salla on löytynyt hylättynä kesämökkialueelta siskonsa Saanan kanssa. Salla on kiltti ja lempeä keskikokoinen koiruus, jonka häntä heiluu vimmatusti tarhavieraille.

10.6.2010
Salla on reipas ja energinen tyttö. Salla on tasapainoinen koira, joka tykkää palloleikeistä, mutta joka hyvin mielellään rauhoittuu saamaan rapsutuksia. Salla viihtyy erinomaisesti sekä ihmisten että koirien parissa ja vaikuttaa koiralta, joka sopeutuu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Salla on leikkisä ja sosiaalinen koira, joka ei arkaile tarhan miestenkään seuraa.

Salla painaa kolmisenkymmentä kiloa ja korkeutta sillä on n. 60 cm.

Katso video Sallasta:

Viipurin koirat - Salla

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.