Nora

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (< 50 cm, 15 kg)
Syntymäaika: 2009

4.7.2013
Nora varattiin Saksaan.

14.4.2013
Nora on pienehkö keskikokoinen koira, joka on vastikään saapunut tarhalle. Tarhanpitäjä kertoo, että Nora on aikaisemmin ollut kotikoirana lapsiperheessä.

Nora ei ole vielä tottunut tarhan menoon ja hälinään. Kyllä Nora hyvin nuorten koirien kanssa pärjää, mutta eihän kotikoira koskaan tarhalle kuulu. Hiukan levottoman oloisena se kiertää aitausta ja koppeja, ja tulee kyllä tervehtimään tarhavieraitakin ystävällisesti aina välillä. Mutta missä on se koti ja perhe, joka Noran hylkäsi?

Irinan mukaan Nora on asunut lapsiperheessä. Nora on saanut myös asua Irinan kotona jonkin aikaa, ja siellä se on harjoitellut elämään useiden kissojen kanssa samassa taloudessa. Noralla lienee siis kotikoiran perustaidot ainakin jossain määrin hallussa, mutta löytökoiran uuden kodin täytyy toki myös varautua haasteisiinkin. 

Jos Nora voisi olla koiraystäväsi, täytäthän adoptiohakemuksen.

Viipurin koirat - Nora

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.