Bonnie

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 6/2017

25.2.2018
Bonnie sterilisoitiin Viipurin Koirat ry:n tuella.

11.12.2017
Iloisen Bonnien olemus on tällä hetkellä vähän surkea, sillä se on saanut osumaa alahuuleensa. Bonnie on sisarusjoukon reippaimpia pentuja, joten toivottavasti oma koti löytyisi pian!

Kuusi pelokasta uutta tulokasta päätyivät vuoden lopulla Irinan tarhalle. Binta, BelkaBria, Bonnie, Bamse ja Balu löydettiin ulkoa. Vaikka joukkoon mahtuu sekä lyhyt- että pörheäkarvaisia kavereita, on tämä joukko todennäköisesti samaa pentuetta. Kaikki ovat vielä vähän ihmeissään tarhalle joutumisesta, mutta osan häntä heiluu jo kovastikin kun ihmisiä ilmestyy näköpiiriin. Toivottavasti loputkin katraasta reipastuvat pahimman järkytyksen hävitessä ja onni olisi myöden oman kodin löytymisessä mahdollisimman pian.

Bonnie porhaltaa iloisena aitauksessaan ja pomppii muiden ihmisrakkaiden pentujen mukana. "Jihuu, ihmisiä! Tulkaa tänne meitä moikkaamaan!". Tyttö tulee reippaasti nuuhkimaan vieraita, mutta kun sitä yrittää nostaa syliin tulee pieni säikähdys. Bonnie ei kuitenkaan järkyty pitkäksi aikaa vaan syöksähtelee hetken kuluttua uudestaan jalkoihin. Kun tytön saa napattua syliin, kiinnittyy huomio ensimmäisenä sen hassusti roikkuvaan alahuuleen. Huuli näyttää siltä, että se on saanut osumaa. Bonnie antaa kiltisti käsitellä itseään ja suutaan, vaikkakin se varmasti voikin olla vähän kipeä. Bonniella on lyhyt karva ja talvi tulee olemaan rankkaa aikaa tytölle. Vaikka Bonnie onkin välillä vielä vähän tuumivainen tyttö, löytyy pilkettä silmäkulmasta ja hyvissä käsissä siitä kuoriutuu vielä normaali kepposteleva pentuviikari.

Bonnien ja sen sisarusten menneisyydestä ei ole tietoa. Kaikki pennut ovat iloisia ihmisiä nähdessään, mutta jännittävät käsittelemistä ja syliin nostamista. Voi olla, että Bonnie sisaruksineen on ei-toivottuja kotikoiran jälkeläisiä, mutta kukaan ei ole sen kummemmin huolehtinut tai käsitellyt niitä. Ne ovat saaneet pyöriä pihalla/talon nurkilla aikansa, mutta sen jälkeen häädetty tai viety muualle. Tulevalta omistajalta on löydyttävä aitoa halua panostaa tyttöön ja sen sopeutumiseen. Alkeista on lähdettävä, sillä Bonnie ei tiedä mitään kotikoiran tavoista tai elämästä. Sisäsiisteys, hihnassa käveleminen, yksin oleminen.. Opeteltavaa riittää. Jos sinulla on aikaa, halua, kärsivällisyyttä etkä lannistu pienistä saatika heitä hanskoja tiskiin kun kaikki ei mene niin kuin Strömsössä, olisi Bonnie hyvin kiinnostunut kuulemaan sinusta lisää.

Viipurin koirat - Bonnie 6.12.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.