Tristan

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 2/2012

1.7.2012
Tristan sai kodin Saksasta.

13.6.2012
Tristan on vähän ujo poika, joka mielummin tarkkailee tarhan menoa syrjempää. Tristanin toivoisikin pääsevän pian omaan kotiin reipastumaan. Tristan näki tämän maailman helmikuun puolivälissä. Valitettavasti kovin onnekkaat tähdet eivät silloin olleet pojan yllä, vaan pentu syntyi kotiin, jossa siitä ei juuri välitetty huolehtia. Tristanin muutamalle sisarukselle emän omistajat sentään löysivät kodit, mutta ujohkolle Tristanille sellaista ei löytynyt. Niinpä poika oli viety Irinan tarhalle.

Tristania  kiinnostaa kovasti ihmiset, mutta poika ei oikein uskalla lähestyä tuntemattomia ihmisiä. Kun siirryimme verkkoaidan taakse, tuli Tristan heti uteliaana haistelemaan käsiä. Mikään toivoton pelkuri Tristan ei siis ole, mutta kuitenkin sen verran ujo poika, että se tulee tarvitsemaan omistajan, joka aidosti ja pitkäjänteisesti jaksaa paneutua pojan tottamiseen uusiin asioihin.

Tristan varmasti arvostaisi reipasta koirakaveria uudessa kodissaan odottamassa. Ihan ehdoton vaatimus tämä ei ole, mutta aivan koirakokemattomaan perheeseen Tristan ei liene oikea valinta. Tristan voisi muuttaa sopivaan kotiin vaikka heti, joten ole yhteydessä koiravaraajiimme, jos pojan omaksi ihmiseksi ryhtyminen kiinnostaa!