Julik

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2013

3-2014
Julik sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

25.12.2013
Syötävän suloiseen Julikiin on vaikea olla ihastumatta. Lempeistä ja kauniista silmistä paistaa vielä hieman ujous, mutta tarhalta pois pääseminen toisi niihin varmasti iloisen loiston takaisin!

Ei ole tiedossa, mistä Julik on tarhalle tupsahtanut, mutta nyt pikku poika etsii omaa kotia Irinan tarhalta käsin kymmenien muiden pentujen tapaan.

Julik jännittää vieraita ihmisiä vielä hiukan, ja pojan mielestä onkin paljon turvallisempaa lymytä pentumökissä piilossa vieraiden läsnäollessa. Pieni poika on ihan ihmeissään, kun se nostetaan syliin kuvattavaksi, mutta pysyy kuitenkin rauhallisena. Rapsuteltaessa poikaa, haistelee ja nuuhkuttelee sen pieni nenä varovaisesti ilmaa pohtien, mitähän kummaa juuri äsken kävi. Kuvaussession jälkeen Julik kipittää takaisin sisälle mökkiin kurkistaen vielä kerran ovelta keitä nämä kummat tyypit oikein ovatkaan.

Julikin toiveissa olisi löytää oma koti ennen kuin kylmät pakkaset saapuvat Viipuriin. Tarhaelämä pienellä, ujolla pennulla on rankkaa, eikä Julik halua jäädä kasvamaan isoksi pojaksi tarhalle. Oma koti, kunnollinen ruoka ja lämmin peti ovat jotain, mistä pikkuinen voi toistaiseksi vain unelmoida.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.