Jiri

Sukupuoli: uros
Koko: pienehkö keskikokoinen
Syntymäaika: 12/2014

19.3.2016
Jiri ei valitettavasti selviytynyt.

25.7.2015
Jiri on jäänyt tarhaoloissa valitettavan araksi pojaksi, joten se tulee tarvitsemaan kokeneen omistajan rauhalliselta seudulta.

Tarhaoloissa pennuille on harmittavan rajallisesti tarjolla ihmisten kanssa seurustelua eikä ujo Jiri ole päässyt oikein reipastumaan. Jiri viettää aitauksessaan tavallista tarhakoiran arkea: syö, nukkuu ja leikkii toisten pentujen kanssa. Kun sen aitaukseen astuu, kiertelee Jiri ihmisiä haukahdellen eikä tule kosketusetäisyydelle. Pojan luottamuksen saavuttamiseksi on varmasti tehtävä töitä, mutta jos oikea koti ilmaantuu, olisi se Jirille todellinen lottovoitto, sillä muuten pojalla on edessään ankea ja lohduton elämä koiratarhalla.

24.3.2015
Ujo ja varovainen Jiri on mahdottoman suloinen poika. Jiri etsii rauhallista omistajaa, joka osaa rohkaista ujoa pentua.

Jiri joutui Irinan tarhalle parikuisena veljensä kanssa. Veli löysi kodin Viipurista, joten Jiri toivoo olevansa  vähintään yhtä onnekas ja pääsevänsä Suomeen.

Jiri on mahdottoman suloinen poika. Harmittavaa on, että Jiri on myös hyvin ujo. Sen mielestä ihmiset ovat pääosin kovin jännittävä asia, eikä Jiri tule kopista ulos vapaaehtoisesti juurikaan, jos pentuhäkissä on ihmisiä. Kuitenkin Jiri antaa ottaa kiltisti syliin, kun sen kopista käy poimimassa.

Jiri etsii kokenutta omistajaa, sellaista, joka tietää, miten arkojen koirien kanssa tulee toimia. Jiristä tuskin tulee koskaan koiraa, joka kiipeää häntä heiluen jokaisen vieraan ihmisen syliin, mutta oman perheen kesken siitä kasvaa vielä varmasti mukava koira. Toivomme kovasti, että se sopiva koti löytyisi jo pian, sillä aralle pennulle pikainen kotiinpääsy olisi kultaakin kallimpaa!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.