Dora

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 3/2013

9.12.2015
Dora sai kodin Venäjältä.

30.6.2014
Dora on päässyt opettelemaan kaupunkilaiskoiran elämää Pietarissa. Olga toivoo kovasti Doran pääsevän Suomeen pian, ettei kaikki opittu unohdu!

Dora on oppinut kävelemään hihnassa, pärjää kotona ja tulee mukavasti toimeen kaikenlaisten muiden koirien kanssa. Se on oppinut hämmästyttävän hyvin pärjäämään vilkkaassa ympäristössä. Vieraita ihmisiä Dora edelleen arastelee ja tarvitsee aikaa tutustumiseen. Kissoista Doralla ei ole kokemusta, mutta sen jo aikaisemmin Suomeen päässeet sisarukset ovat olleet melko riistaviettisiä. Dora kaipaa kotia, jossa on jo aikaisempaa koirakokemusta ja halua opastaa tätä nuorta koiraneitiä elon tiellä.

Doran seikkailuja Pietarissa on kuvattu myös videolle:

дора 04

дора 02

дора 07

13.12.2013
Dora on kasvanut isoksi tytöksi. Se hämmentyy tarhavieraista, eikä oikein uskalla tulla luo.

Viipurin koirat - Don & Dora

Viipurin koirat - Dora 7.12.2013

4.8.2013
Dora on sisaruksista kaikkein reippain. Pieni ujous valtaa Dorankin vieraiden saapuessa, mutta pian se jo tulee tutkailemaan ojennettua kättä.

Ystävällisten nuolaisujen kera Dora toivottaa meidät tervetulleiksi sisarusparven asuttamaan vajaan.

Viipurin koirat - Dora

11.7.2013
Aurinkoinen Dora kaipaisi pian omaan kotiin, jotta pieni ujostelu ja ihmettely voisi vaipua unholaan!

Dora ja sen sisarukset Dalia, Dasha, Dita, Din ja Don löydettiin ilman emoa noin kaksikuisina. Olga yritti etsiä emoa pentujen löytymisen jälkeen, mutta mitään jälkiä siitä ei löytynyt. Todennäköisesti pentue oli siis jätetty oman onnensa nojaan. Kaikeksi onneksi pennut kuitenkin löydettiin ja tuotiin Olgan luo etsimään omia koteja.

Dora on iloinen tyttö, joka rakastaa vauhdikkaita leikkejä sisarustensa kanssa. Aina välillä Dora pyrähtää myös ihmettelemään ihmisiä, mutta ihan kosketusetäisyydelle Dora ei vieraiden ihmisten kanssa tohdi tulla.

Pentujen taustasta tai roduista ei tiedetä mitään, koska edes pentujen emoa ei ole nähty. Varmasti näistä kasvaa ainakin keskikokoisia koiria, joten pientä sylikoiraa etsivän kannattaa katsella muita koiria. Mutta reipasta lenkkikaveria ja koiran kokoista koiraa etsivälle voisi Dora olla oiva kaveri!

Dora suhtautuu vielä vähän ujosti vieraisiin ihmisiin. Olgan tarhalla käy varsin vähän muita ihmisiä, joten toivomme, että Dora pääsisi mahdollisimman pian Suomeen totuttelemaan arjessa vastaan tuleviin asioihin. Dora olisi valmis matkustamaan uuteen kotiin heinäkuun alussa.

Viipurin koirat - Dalia, Dasha, Dita, Din, Don

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.