Sputnik

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: suuri (n. 60-65 cm)
Syntymäaika: 2004

7.10.2012
Suruksemme saimme kuulla, että Sputnik menehtyi tarhalla sattuneen tapaturman seurauksena.

15.2.2012
Sputnikilla on varmasti vielä paljon annettavaa uudelle kodille, se on hellyydenkipeä, vilpitön vanhaherra, jonka olisi todellakin aika päästä oman ihmisensä kainaloon. Tarha on vanhemmille koirille raadollinen paikka: talvet käyvät vuosi vuodelta yhä raskaammiksi, eikä kylmästä kolottavia niveliä pääse lepuuttamaan mihinkään lämpimään. Kaikesta joutuu kilpailemaan, niin ruuasta kuin makuupaikoistakin.

Vaikkei Irinan tarhalla asustavalle Sputnikille (suom. matkatoveri) ole helppoja kortteja jaettukaan, jaksaa se silti ottaa vierailijat vastaan leveä hymy naamallaan. Sen kauniissa turkissa kiiltävät ruskan värit, herra on keskikokoa jykevämpi ja sen arvioidaan syntyneen noin vuonna 2004.

Sputnikilla on suuri sydän, se suhtautuu ihmisiin luottavaisesti ja tulee juttuun myös oman laumansa kanssa ilman ärhentelyjä. Sputnikilla ei tulevan kodin suhteen ole kummoisempia erityisvaatimuksia, pojalle passaa aivan tavallinen kotikoiran elämä kävelylenkkeineen ja säännöllisine ruoka-aikoineen. Otathan pian yhteyttä koiravaraajiimme. Sputnik todella ansaitsisi vihdoinkin arvoisensa kodin!

Katso video Sputnikista:

Viipurin koirat - Sputnik

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.