Odessa

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2012

1.7.2012
Odessa sai kodin Saksasta.

22.5.2012
Odessa on iloinen ja ystävällinen pentu, joka vielä vähän ihmettelee vieraita ihmisiä ja tarhan vilkasta elämää. Hetken tuumimisen jälkeen Odessa kuitenkin kiipeää vieraankin ihmisen syliin. Odessa ja joukko sen pentuesisaruksia syntyivät erään maalaistalon latoon helmikuun lopulla.Tilan omistaja antoi kodittoman narttukoiran hoitaa pentunsa parin kuukauden ikäisiksi piharakennuksessaan, kunnes toimitti koko joukkion Irinan tarhalle etsimään parempaa tulevaisuutta.

Nyt Odessa viettää päiviään lämmitellen pentutaloon paistavissa auringonsäteissä. Välillä tyttö sinkoaa mukaan muiden pentujen leikkiin, kunnes taas simahtaa hetkeksi köllöttelemään aurinkoon. Odessa on mukava, sopivan vilkas ja kovin iloinen tyttöpentu, joka kovasti haaveilee omasta kodista Suomessa.

Pian Odessastakin kuitenkin varttuu vauhdikas teinikoira, joten suloisen pentunassun ei kannata antaa hämätä. Odessa tulee tarvitsemaan niin tapakasvatusta kuin paljon mielekästä puuhailua ja lenkkeilyä, jotta siitä varttuu mukava koirakansalainen. Jos Odessan parhaaksi ystäväksi alkaminen kiinnostaa, ole yhteydessä koiravaraajiimme! Odessa voi matkustaa Suomeen jo pian.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.