Snezok

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 55-60 cm)
Syntymäaika: 2012

3.10.2013
Snezok ei koskaan päässyt kotiin, joka sitä odotti Suomessa. Snezok menehtyi huolimatta saamastaan hoidosta pietarilaisella eläinklinikalla.

24.8.2013
Snezok on tervehtynyt. Saimme kuulla, että se voi hyvin ja on valmis jatkamaan oman kodin etsintää.

6.8.2013
Snezok voi jo paremmin ja on päässyt klinikalta takaisin Olgan tarhalle. Antibioottikuuri on vielä kesken ja lopputarkastuksen jälkeen Snezok voi taas ajatella kodinetsintää.

18.7.2013
Snezok on sairastunut vakavasti. Poika on hoidettavana pietarilaisella eläinklinikalla, emmekä ota siitä nyt kyselyitä vastaan.

10.5.2013
Mikä lempeä, rauhallinen, ihana poika! Snezok oli löytynyt hylättynä, mutta siitä huolimatta se rakastaa ihmisiä koko sydämestään.

Snezok tarkoittaa lumipalloa. Ja sellainen tämä poika onkin: komea, pehmeä, lempeä ja kovin vastustamaton. Snezokin tunnettu historia alkaa noin kuukauden takaa, kun poika oli löydetty yksinään vaeltelemasta Viipurin laitamilta. Ystävällistä poikaa ei tietenkään voinut jättää oman onnensa nojaan, joten Olga lupautui ottamaan pojan luokseen kotia etsimään. Poika sai nimekseen Snezok kauniin vaalean turkkinsa vuoksi.

Snezok on arviolta vuoden ikäinen. Se suhtautui kaikkiin vierailulla mukana olleisiin ihmisiin hyvin ystävällisesti: kouluikäiset lapset, miehet ja naiset, kaikki olivat Snezokin mielestä ihastuttavia ihmisiä ja tietenkin oikein potentiaalisia rapsuttajia. Snezok painautui koko painollaan jalkaa vasten ja kierähti siitä sitten selälleen, kun kerrankin poika pääsi nauttimaan isomman ihmisjoukon huomiosta ja silityksistä.

Snezok on vielä nuori poika, joten vaikka se nyt vaikuttaakin ikäisekseen hyvin rauhalliselta, voi se muuttua vilkkaammaksi, kun se pääsee kotioloihin. Tai sitten ei - joka tapauksessa tästä lempeästä pojasta on vaikea kuvitella kuoriutuvan hurjaa vahtikoiraa tai aivan loputtoman energistä Duracell-pupua.

Snezok tulee hyvin toimeen myös aitauksessa olevien kahden sitä vähän vanhemman uroksen kanssa. Koirakaveri sopisi siis Snezokille mainiosti, mutta ainoan koiran paikka ei sekään olisi pojasta hullumpi: pääasia, että Snezok pääsisi nauttimaan siitä kaikkein tärkeimmästä, eli ihmisten seurasta. Snezokin rokotukset ovat jo voimassa, joten poika odottaa vain jonkun huomaavan sen lempeät silmät ja hurmaavan olemuksen.

Viipurin koirat - Snezok

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.