Victor

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2016

24.4.2017
Pieni ystävämme Victor tutkittiin pahenevan kipukäytöksen vuoksi. Victor lähti pilvenreunalle vaikea-asteisen lonkkaniveldysplasian johdosta ja jätti kivut taakseen.

19.4.2017
Victor eli Viki pääsi kotihoitoon ja odottaa hakemuksia Porvoossa. Kotikoiran tapojen opettelu on fiksulla Vikillä hyvässä alussa. 

Vikillä oli Suomeen tullessaan silmätulehdus, joka on kuitenkin lääkkeiden avulla jo lähes parantunut. Viki antaa käsitellä itseään hyvin ja hoitotoimet on helppo tehdä. Vähän Viki vielä arastelee esimerkiksi ovista kulkemista, mutta hihnassa kävely sujuu kuitenkin enimmäkseen varsin nätisti. Viki on myös oppinut sisäsiistiksi. Koiratarhan aitauksessa eläneen mielestä maailmassa on valtavasti ihmeellisiä asioita ja Viki reagoi outoihin ääniin toistaiseksi melko herkästi haukahtamalla. Tästä syystä etsimme sille ensisijaisesti kotia muualta kuin kerrostalosta.

19.2.2017
Raitakuonoinen Victor on utelias ja suloinen poika. Se tulee iloisesti tervehtimään ja toivottamaan tulijat tervetulleiksi.

Victor ja sen sisko Villa hylättiin alkuvuodesta. Pentujen onneksi ne pääsivät turvaan Irinan kotipihalle pentutaloon ja siellä varttumaan muutaman viikon ajan, ennen kuin matka jatkui tarhalle asti.

Victor on reipas ja iloinen poika. Se tulee häntä heiluen tervehtimään, mutta se tarvitsee kuitenkin pienen hetken tutustumiseen ennen kuin sen saa otettua syliin. Hyvin kiltisti Victor jää syliin napottamaan, kun kamera käy ja poikaa kuvataan kodinetsintää varten. Victor on selvästi kovin utelias ja ihmisrakas pentu, ja aikuisena varmasti myös hyvin komea poika.

Siinä missä Villa on hyvin energinen menijä, vaikuttaa Victor vaikuttaa aavistuksen rauhallisemmalta. Victorkin kyllä juoksee innoissaan pentutalossa ja leikkii toisten pentujen kanssa, mutta se tuntuu osaavan ottaa välillä myös vähän iisimmin. Sitä ei toki kukaan osaa ennustaa, että paljonko Victorista löytyy vauhtia kotioloissa! 

Victorista kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Se toivoo löytävänsä kohtuullisen aktiivisen omistajan, jotta sen elämänilo pääsee purkautumaan lenkkeillessä ja aktivointipuuhissa. Nuorella pojalla virtaa tulee todennäköisesti riittämään kotioloissa ihan riittämiin, ja tärkeää olisi, ettei sen tarvitse tylsyyksissään alkaa keksiä omia harrastuksia.

Victor on kovin suloinen poika, mutta olethan miettinyt omat resurssisi ja jaksamisesi tarkoin: koiraan tulee sitoutua yli kymmeneksi vuodeksi, ja siinä ajassa tapahtuneet elämänmuutokset ja muut myllerrykset pitää olla valmis kulkemaan läpi niin, että koirakaveri pysyy rinnalla. Victor on varsin reipas pentu, mutta se tulee tarvitsemaan silti paljon koulutusta - yksioloista ja sisäsiisteydestä lähtien. Jos olet varma, että aikasi ja jaksamisesi riittää myös silloin, kun vastaan tulee haasteita, odottaa Victor yhteydenottoasi.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.