Rae

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

31.10.2015
Rae sai kodin Viipurista.

30.9.2015
Rae on ilopilleri vailla vertaa! Tämä reipas pieni koiraneidon alku toivoisi oman kodin ilmoittelevan itsestään mahdollisimman pikaisesti.

Pieni Rae katselee silmä tarkkana aitauksen ulkopuolella käveleviä ihmisiä. Ilolla ei ole rajoja, kun tyttö huomaa saavansa seuraa. Pienen pennun pää menee aivan pyörälle onnesta ja häntä heiluen Rae säntää vieraiden luokse. Tyttö selvästi rakastaa ihmisiä eikä epäröinnistä ole tietoakaan. 

Rae on reipas tyttö ja sopeutunee monenlaiseen kotiin. Sen menneisyydestä meillä ei ole tietoa, mutta ainakin tarhaoloissa tyttö vaikuttaa sosiaaliselta ja luottavaiselta pennulta. Rae kaipaa tulevan omistajansa kanssa reippaita lenkkejä, sopivasti tapakasvatusta sekä tietysti paljon rakkautta ja huolenpitoa. Rae olisi jo valmis jättämään syyskuun sateet ja siirtymään oman kodin lämpöön Suomen puolelle!

Viipurin koirat - Rae 26.9.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.