Mia

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2017

29.5.2017
Mia sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

10.5.2017
Herttainen Mia on ystävällinen ja iloinen pentu. Mia odottelee Irinan tarhalla oman kodin kutsua lukemattomien muiden pentujen tavoin.

Mia on hyvin suloinen ja ihastuttava pentu, sen varmasti huomaa jokainen. Tyttö päätyi keväällä Irinan tarhalle eikä sen menneisyydestä ole tarkkoja tietoja. Ei-toivottuna syntynyt tai kodittomaksi päätynyt. Totuus jää mysteeriksi. Nyt Mia on kuitenkin päätynyt koiratarhalle, jossa se toiveikkaana haluaisi uskoa, että oma ihminen ja koti löytyisi pian. Mia vaikuttaa luottavaiselta ja avoimelta tytöltä. Reippaasti se kapuaa reittä pitkin häntä heiluen ja toivoo ylettyvänsä suikkaamaan pari pusua rapsuttajalle. Muiden pentujen kanssa tyttö tulee hyvin toimeen.

Koska Mia ei tiedä mitään kotikoiran elämästä ja alkeellinen tarhaympäristö on ollut sen kotina viime kuukaudet, tulee uuden omistajan olla motivoitunut ja sitoutunut se kotiuttamiseen. Alkuun voi tulla monenmoisia yllätyksiä eivätkä asiat välttämättä suju tuosta noin vain. Sisäsiisteys, yksin oleminen ja hihnakävely ovat kaikki uusien ja harjoiteltavien asioiden listalla. Kunhan vain tyttöön on valmis panostamaan ja sille on mahdollista tarjota sitoutunut, turvallinen ja rakastava loppuelämän koti, olisi Mia enemmän kuin onnessaan.

Viipurin koirat - Mia 22.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.