Halti

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 1/2012

11.6.2012
Halti sai kodin Viipurista.

16.5.2012
Halti on hujahtanut hetkessä muutamaa numeroa isommaksi. Pojasta tuskin jää mitään ihan taskukokoista koiraa, mutta iloista, reipasta ja reilunkokoista koiraa kaipaavaan kotiin Halti sopii mainiosti.

Halti on avoin ja aurinkoinen poika. Alun ujostelut on menneen talven lumia ja Halti ottaa vastaan kaikki ihmiset reippaasti ja sydämellisesti. Tulenpunainen turkki tuntuu muuttuneen entistäkin leimuavammaksi, joten Halti on komea poika kuin mikä.

9.4.2012
Eipä usein tule vastaan koiraa, jolla olisi yhtä hienon tulenpunainen turkki kuin Haltilla. Halti on vielä vähän ujo poika, mutta reipastuu varmasti, kun tottuu tarhan tapoihin ja ympärillä viliseviin koiriin.

Halti-poika oli tallustellut huhtikuun alussa suoraan viipurilaiseen markettiin sisään. Taisi poika olla kovin nälissään, ja juuri paistetun leivän tuoksu oli houkutellut pojan kurkkimaan varovasti oven raosta. Asiakkaana ollut nainen oli nopeasti kaapannut seikkailulla olleen pikkupennun kainaloonsa ja kiikuttanut sen Irinan tarhalle.

Nyt Halti totuttelee tarhan vilkkaaseen menoon työntekijöiden kahvihuoneessa. Siellä poika saa nukkua rauhassa pöydän alla ja maistella herkkuja, joita työntekijät antavat eväistänsä. Vielä Haltia vieraat ihmiset vähän ujostuttavat, mutta tuskin tulee menemään kauaakaan, että poika suhtautuu tuttavallisesti kaikkiin tulijoihin.

Vaikka Halti vähän kainostelee vieraita, ei poika kuitenkaan ole mikään varsinaisesti arka. Se tuntuu vain mielummin katsevan hetken pää kallellaan ja arvioivan tilannetta, ennen kuin toteaa asioiden olevan kunnossa.

Halti kaipaisi mahdollisimman pian oman kodin lämpöön. Sieltä käsin pojan olisi helppo totutella elämän ihmeellisyyksiin, ja varmasti nopeammin kuin kukaan arvaakaan, menee Halti kuin kala vedessä uusissa tilanteissa. Ja niin tästä nyt vähän totisesta pojasta kuoriutuu sellainen viikari, jonka perässä ei meinaa pysyä!

Halti joutuu vielä kuukauden päivät odottelemaan rokotusten voimaan tuloa, mutta sen jälkeen poika on heti valmis valloittamaan uuden kotinsa!

Katso video Haltista:

Viipurin koirat - Kapita & Halti