Rasmus

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2012

20.12.2012
Rasmus muutti Saksaan.

19.12.2012
"Huomaa minut, minä olen täällä, verkkoaidan takana!" Rasmus on reipas ja hyväntuulinen pentu, joka niin kovin mielellään seurustelisi ihmisten kanssa.

Rasmuksen mielestä on aivan mahtavaa, kun joku poikkeaa aitaukseen. Vielä mahtavampaa on, jos tuo joku huomaa hänet, lausuu sanan, koskettaa, nostaa syliin jopa. Ja voi sitä onnea, kun tarhalle saapuu vieraita herkkuineen ja helline silityksineen! Mutta voi myös sitä surua, kun nuo hauskat kaksijalkaiset lähtevät ja sulkevat portin perässään. Toisten pentujen kanssa on hauskaa telmiä, mutta kyllähän jokainen koira tarvitsee myös oman ihmisystävän.

Nöpönenäinen Rasmus on asunut tarhalla jo pari kuukautta ja on nyt siinä iässä, että Suomen raja-aidat voisivat rokotusten puolesta aueta. Rasmuksen toiveissa onkin löytää koti, jossa olisi tarjolla mukavaa ihmisseuraa ja jossa sen iloista ja innokasta luonnetta arvostetaan. Suomessa Rasmus saisi oppia, kuinka asutaan talossa, kuljetaan hihnassa ja monta muuta tarpeellista asiaa. Rasmus nauttisi kovasti omasta, pehmeästä pedistä, muutamasta lelusta, maukkaasta ruuasta ja yhteisistä leikkihetkistä ja kävelyistä. Jos kodissasi on potran koirapojan paikka vapaana, harkitsethan Rasmusta.

Katso video Rasmuksesta:

Viipurin koirat - Rasmus

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.