Kipinä

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 3/2013

14.7.2013
Kipinä sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

3.7.2013
Kipinä rrrrrakastaa kaikkia! Tämä pieni energiapakkaus tekee kelle vaan selväksi, että hän haluaa omaan kotiin, ja mahdollisimman pian!

Kipinä ei ole mikään nössykkä, vaan iloinen ja vilkas koiranneidon alku. Kipinällä ei tunnu olevan epäilyksiä kenenkään suhteen, ja siksi tyttö haluaakin kiivetä ihan jokaisen tarhalle eksyvän syliin. Pieni kieli vain lipoo ilmaa, kun sylissä pitäisi päästä ihan vähän pussaamaan myös poskea.

Kipinä on reipas tyttö, joka sopeutunee monenlaiseen kotiin. Koska tekemisen tarmoa tytöstä tuntuu löytyvän, ei Kipinästä ole pelkäksi sohvankoristeeksi. Kipinä tulee kaipaamaan takuulla paljon ulkoilua, sopivasti tapakasvatusta ja tietysti paljon rakkautta ja huolenpitoa, että siitä kasvaa hyvin käyttäytyvä neitokainen.

Kipinä olisi valmis matkustamaan Suomeen heinäkuun loppupuolella.

Viipurin koirat - Kipinä

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.