Rebenok

Sukupuoli: uros
Koko
Syntymäaika: 6/2012

4.10.2012
Rebenok on iloinen ja avoin, utelias ja tarvittaessa herkkä, ja osaa rauhoittua nautiskelemaan myös omasta rauhasta!

Dumbs! Mistä tupsahti tämä pikkuruinen poika tarhalle? Noin viikko sitten Irinan mennessä pentuhäkkiin, oli siellä jotain, mitä ei voinut olla huomaamatta. Rebenok-pirpana katseli Irinaa peppu heiluen minkä ehti hännän halkoessa ilmaa tahtia takoen! Poika ilmeisimmin oli tipautettu häkkiin sen laidan yli, ja aamun tultua tuo dumbomainen poika oli jo häkissä kuin kotonaan – ihan kuin olisi asunut siellä koko pentuaikansa.

Rebenok on iloinen ja avoin, utelias ja tarvittaessa herkkä. Poika ei jätä Sinua yksin, jos niin haluat, mutta osaa rauhoittua ja nautiskella myös rauhasta, ainakin niiden nopeiden pikaunien ajan, mitkä tarhalla ovat mahdollisia.

Tämän pojan avoimen mielen en toivoisi muuttuvan, ja siksi Rebenokille on oma koti pikatilauksessa! Ja tietenkin myös siksi, että 4kk:n ikäinen Rebenok on sopivassa iässä vaihtamaan maisemia oppiakseen kaiken, mitä pentu voi itseensä imeä, mieluummin kotiympäristöstä kuin tarhan tuiskeesta!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.