Rokki

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2012

29.4.2013
Rokki varattiin Saksaan.

1.1.2013
Takkutukkainen Rokki-tyttö etsii kotia tositarkoituksella! Tämän terrierisekoituspennun kanssa ei aika tule takuulla pitkäksi.

Rokki-tyttönen oli viety paikalliselle eläinlääkäriasemalle, kun perhe oli jo kuukaudessa kyllästynyt huolehtimaan sisälle pissivästä ja kenkiä pureskelevasta pennusta. Rokki oli kiikutettu klinikalle muka rokotuksiin, mutta todellisuudessa se oli kaikessa hiljaisuudessa jätetty klinikan odotustilaan ja omistaja oli kiirehtinyt pois paikalta pikaisesti.

Niinpä Rokin kohtaloksi koitui matka Irinan tarhan pentutaloon. Siellä Rokki koittaa nyt sopeutua parinkymmenen muun pennun vilkkaaseen joukkoon. Ja hyvin tuntuu sopeutuminen alkaneen: vaikka Rokki on monia muita pienempi, menee se muiden joukossa kuin kala vedessä.

Vieraat ihmiset vielä vähän jännittävät Rokkia, ja takkutukkaprinsessa pakittaa mieluiten kopin suojiin katselemaan sieltä käsin ihmisten touhuja. Kovasti tytöllä on silti uteliaisuutta, ja pienet nappisilmät seuraavatkin herkeämättä liikkeitämme. Kunhan Rokki pääsisi pian tarhalta omaan kotiin, kuoriutuisi siitä varmasti alta aikayksikön reipas, terrierin tahdolla ja vilkkaudella varustettu neiti. Rokki olisi jo valmis valloittamaan uudet kotikonnut, joten tyttö odottelee vain sopivaa yhteydenottoa!

Viipurin koirat - Rokki

Viipurin koirat - Pentuja 16.2.2013

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.