Kuutti

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2018

22.12.2018
Kuutti sai kodin Viipurista.

17.12.2018
No nyt on suloinen kaverus! Pörröinen Kuutti on mitä suloisin ilmestys. Vieraat kiinnostavat Kuuttia kovasti, mutta vähän poikaa vielä jännittää.

Kuutti sisaruksineen päätyi loppuvuodesta Irinan tarhalle. Saapuessaan pennut olivat kovin järkyttyneitä ja peloissaan tarhalle joutumisestaan. Yhtä reipasta tirriäistä lukuunottamatta joukko makasi tiiviissä rykelmässä ja piti matalaa mörinää. Kun aitaukseen istahti seurustelemaan niiden kanssa, tarjosi niille nameja ja jutteli rauhallisella äänellä, moni kokikin yllättävän rohkaistumisen ja tuli tutkimaan vieraita. Pentuja oli alunperin kuusi, mutta osa löysi kodit Viipurista. Nyt jäljellä oleva kolmikko Kuisma, Kuutti ja Kaarna yrittävät parhaansa mukaan tavoitella parempaa elämää Suomesta.

Kuutti on mahdottoman kaunis ja suloinen poika. Harmillisesti Kuutti on varovainen ja ujo pentu vielä vieraiden ihmisten suhteen, mutta on kuitenkin reipastunut rutkasti sitten ensitapaamisen. Kuutti on iloinen ihmisten näkemisestä ja pyörii uteliaana jaloissa. Kylmä pakkaspäivä alkaa kääntyä jo hämärän puolelle, kun pentujen aitaukseen astuu. Kiltin Kuutin saa napattua vaivattomasti syliin, mutta kuten kuvista huomaa jännittää poikaa kovasti. Kuutti antaa silti kauniisti käsitellä itseään eikä sylissä oleminen loppujen lopuksi ihan niin kauheaa tainnut ollakaan. 

Pentujen menneisyydestä ei ole tarkkaa tietoa. Tarhanpitäjän mukaan myös emokoiran oli määrä tulla tarhalle kun se saadaan kiinni, mutta ainakaan tähän päivään mennessä niin ei ole käynyt. Mistään metsän keskeltä tämä pentue ei kuitenkaan ole putkahtanut, sillä sen verran uteliaita kaveruksia mahtuu joukkoon. Jonkinlainen kontakti ihmisiin on siis todennäköisesti ollut, mutta tuskin näitä palleroita on kuitenkaan rakkaudella ja läheisyydellä hoivattu syntymästään asti kodin lämmössä. 

Ujolle Kuutille hoitopaikan tai kodin löytyminen olisi ensiarvoisen tärkeää - mitä nopeammin, sen parempi. Tarhaelo ja siellä varttuminen harvemmin edistävät yhdenkään varovaisen pennun reipastumista, ja Kuutti kaipaisikin lämmintä kotia ympärilleen ja rakastavaa ihmistä vierelleen. Ihan pelkällä rakkaudella ei kuitenkaan selvitä vaan Kuutti tulee tarvitsemaan omistajaltaan myös paljon kärsivällisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja aikaa. Kuutti toivoisi kotia tai hoitopaikkaa rauhalliselta seudulta, jossa odottaisi reipas koirakaveri. Uteliaassa ja kiltissä Kuutissa on paljon potentiaalia, joten toivottavasti oikea ihminen osuisi vastaan!

Viipurin koirat - Kuutti 15.12.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.