Shiva

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2016

4.6.2017
Shiva sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

12.4.2017
Shiva on suloinen ja kaunis pentu, mutta arkailee vielä vieraita ihmisiä. Oma koti olisi parasta mitä tytölle voisi tapahtua eikä hoitopaikkakaan huonoa tekisi.

Shiva ilmaantui loppukeväästä Irinan tarhalle. Vaikka tyttö ei omaehtoisesti uskaltaudu rapsutusetäisyydelle, kääntelee se edestakaisin päätänsä korvat höröllä parin metrin päässä kun herkkuhetki koittaa. Samoin Shiva istua pönöttää pentutalon verkon takana ja katselee uteliaana vieraiden saapumista rivissä muiden pentujen kanssa. Kun aitaukseen astuu useita vieraita ihmisiä, on tilanne kuitenkin sen verran jännittävä että tyttö pujahtaa koppiin piiloon. Sieltä Shiva välillä kuikuilee ja ihmettelee. Välillä kyllä uskaltaudutaan tulla pyörimään ulos vaikka ihmisiä aitauksessa onkin, mutta kun tyttöä koittaa lähestyä, ottaa pikkuneiti jalat alleen. Syliin nappaaminen vaatii pientä kekseliäsyyttä ja nopeutta, mutta siinä istuessaan antaa Shiva kiltisti käsitellä ja tutkia itsensä.

Shivan menneisyydestä ei ole tietoa. Aran pennun kotiuttaminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta myös tietoa ja taitoa. Edistystä ei välttämättä tapahdu hetkessä, mutta turvalliseen ja rakastavaan kotiympäristöön pääsy on tehnyt ihmeitä ennenkin. Koirakaveri tulevassa kodissa on toistaiseksi Shivan kannalta tärkeä juttu, sillä reippaasta lajitoverista on hyvä ottaa mallia. Shivan tilaisuus olisi nyt, ja mitä pidemmäksi tarha-aika venyy, sen huonommat mahdollisuudet Shivalla on. Kunpa sopiva koti osuisi kohdalle.

Viipurin koirat - Shiva 2.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.