Elvis

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen-suuri
Syntymäaika: 08/2010

21.5.2013
Elvis muutti saksalaiseen hoitopaikkaan.

25.9.2011
Vaikka ulkoisesti Elvis onkin vähän tusinatavaraa, niin luonteeltaan se jättää ehdottomasti tassun jälkensä sydämiin. Elviksen arvioitu syntymäaika on elokuun puoliväli 2010.

Elviksestä on varttunut komea ja leppoisa nuorimies, joka ottaa Irinan tarhan vierailijat vastaan ystävällisesti: kaksi isoa tassua läjähtää vasten olkapäitä, kun Elvis tulee tervehtimään. Mikään hirvittävän vilkas poika Elvis ei kuitenkaan ole, vaan tulee mielellään hakemaan rapsutuksia myös rauhallisesti ja nätisti, turhia hötkyilemättä.

Elvis vaikuttaa tasapainoiselta ja suurella sydämellä varustetulta nuorukaiselta, joka kaipaa pieneen tapakasvatukseen valmiina olevaa kotia. Elvis on kuitenkin niin fiksun oloinen poika, että tuskin menee kauaa siihen, että poika oppii talon tavoille. Kooltaan Elvis on isohko, vaikkakin kevytrakenteinen, keskikokoinen uros, painoa noin 30 kg ja korkeutta ainakin 60 cm.

Katso video Elviksestä:

Viipurin koirat - Elvis 20.10.2012

Viipurin koirat - Elvis

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.