Senna

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55-60 cm)
Syntymäaika: 12/2016

3.6.2017
Olen Senna ja aika iso tyttö! Mutta onhan sellaisiakin ihmisiä, jotka tykkäävät just meistä reilunkokoisista koirista, onhan?

Irinan tarhan nuorten koirien aitauksessa kiinnittää huomiota hassu pitkäjalkainen harmaa tyttö. Se hyppelehtii iloisesti tervehtimään, eikä kellekään jää epäselväksi, etteikö Senna olisi kovin ilahtunut ihmisvieraista. Vaikka toiset koiratkin ovat tietysti mukavaa seuraa, ei ihmisten huomiota voita Sennan mielestä mikään.

Sennan tie kulki Irinan tarhalle keväällä. Tarina ei kerro mistä se on löytynyt vai onko joku tuonut sen tarhalle, mutta Sennan ystävällisestä olemuksesta huomaa, että ihmisten kanssa se on varmasti ollut tekemisissä. On aina mahdollista, että kaikki sen kokemukset eivät ole olleet hyviä, mutta ainakin tällä hetkellä Senna vaikuttaa hyvin luottavaiselta tytöltä. Senna on vähän iso sylikoiraksi, mutta omasta mielestään se voisi silti hyvin olla sellainen!

Senna kasvaa varmasti vielä nykyisestä koostaan, joten aikuisena se on isohko keskikokoinen koira. Jotta yhteiselämä muodostuisi mahdollisimman mukavaksi, on selvää, että Senna tulee tarvitsemaan peruskoulutusta, paljon liikuntaa ja muuta aktiviteettia. Sosiaalisena tyttönä Senna pitäisi varmasti myös leikkisästä koirakaverista!

Senna toivoo, että oma koti löytyisi pian. Uuden omistajan tulee kuitenkin olla täysin varma päätöksestään - Senna ei halua heittopussiksi, eikä varsinkaan kotiin, missä sen tarpeista ja hyvinvoinnista ei olla valmiita huolehtimaan kunnolla. Senna ansaitsee omistajan, joka on valmis panostamaan hyvään yhteiselämään Sennan kanssa, ja joka ei hermostu eikä järkyty, vaikka joskus Senna järjestäisi jonkin sortin yllätyksiä. Se kuuluu elämään nuoren koiran kanssa, eikö?

Viipurin koirat - Senna 10.9.2017

Viipurin koirat - Senna 26.5.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.