Aisha

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2012

4.7.2012
Aisha sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

20.6.2012
Aisha-aurinkoinen on täynnä elämäniloa. Tyttö on loputtoman iloinen, kunhan saa edes pienen hetken rapsutuksia ja ehkä pääsee syliinkin asti.

Aisha ja sen sisaruslauma tuotiin Irinan tarhalle juuri ja juuri luovutusikäisinä. Pennut olivat syntyneet huhtikuun alussa nartulle, jonka tehtävänä on vahtia parkkipaikkaa Viipurin keskustan liepeillä. Parkkipaikan vartijaa ei kiinnostanut etsiä pennuille koteja, joten nämä suloiset karvakuonot tuotiin Irinan tarhalle.

Aishaa iloisempaa pentua saa etsiä. Pieni häntä vipattaen tyttö pomppii luokse, kun huomaa jonkun lähestyvän pentuaitausta. Riemusta ei meinaa tulla loppua, kun Aisha lopulta pääsee syliin ja saa edes hetken sitä ihmisen huomiota, mikä tarhaoloissa on kovin rajallista.

Jos tämän partanaamaisen tytön mentävä kolo voisi löytyä elämästäsi, ole yhteydessä koiravaraajiimme! Aisha voisi valloittaa uuden kotinsa jo pian.

Katso video Aishasta:

Viipurin koirat - Aisha

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.