Masha 2

Sukupuoli: narttu 
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2018
Sijainti: Snezhannan tarha, Viipuri

5.1.2021
Masha sai kodin Viipurista.

17.11.2020
Masha päätyi loppukesällä Snezhannan tarhalle Kamenkan (suom. Kaukjärven) varuskunta-alueelta, missä se oli elänyt pentujensa kanssa.

Snezhannan oli pakko ottaa Masha ja sen viisi pentua täpötäydellle tarhalle, koska varuskunnan päällikkö ilmoitti, että ne pääsevät muuten hengestään. Pennut olivat parikuisia tarhalle tullessaan ja pian myös Masha-emo seurasi niiden perässä. Samalta alueelta oli myös aikaisemmin tuotu koiria tarhalle.

Siitä ei ole tietoa, kuinka Masha päätyi asumaan armeijan alueelle. Snezhannan mukaan se on varsin tottunut ihmisiin, joten sillä on saattanut olla kotikin joskus, tai ainakin ihmiset ovat pitäneet huolta ja ruokkineet sitä. Siitä ei ole varmuutta, onko Masha koskaan asunut talossa sisällä ja kuinka helposti se tulee sopeutumaan kotielämään. Kiva koirakaveri (mieluiten uros) voisi auttaa kotiutumisessa. Snezhanna kuvailee Mashaa kiltiksi, fiksuksi ja ihmisrakkaaksi koiraksi ja kertoo, että se pääsee tarhalla ollessaan totuttelemaan hihnakävelyyn. 

Masha sterilisoidaan pian ja se tautitestataan ennen Suomeen tuloa.

Emme ole itse tavanneet Mashaa emmekä pääse nyt vierailemaan tarhoilla. Varmuuden vuoksi luovutamme tällaisia koiria adoptioon suoraan tarhalta vain tietyin ehdoin. Luovutamme Mashan ainoastaan kotiin, jossa on aiempaa koirakokemusta ja joka täyttää seuraavat ehdot:

-rauhallinen asuinympäristö
-aikuiskoti
-oma, aidattu piha (mieluiten omakotitalo)

Lähetäthän hakemuksen ainoastaan silloin, jos voit tarjota em. kriteerit täyttävän kodin. Jos kriteerit eivät täyty kohdallasi, tutustu Suomessa sijaiskodeissa oleviin koiriimme. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.

Viipurin koirat - Masha ja pennut Kamenkan varuskunta-alueella 8/2020