Halla

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2013

16.11.2013
Halla sai kodin Viipurista.

10.11.2013
Halla on ihana tyttö, joka haluaa hirmuisesti leikkiä ja hassutella ihmisten kanssa. Suloinen, hellyyttävä karvanassu!

Halla joutui Irinan tarhalle marraskuun alussa, noin kolmikuisena. Halla pääsi ikäistensä pentujen joukkoon, missä tyttö nyt viettää aikaansa koiramaisia leikkejä opetellen ja leluista kisaillen. Ihmisten seuraa ei kuitenkaan Hallan elämässä tunnu voittavan mitään: hypähdellen Halla juoksee vastaan, kun astun aitaukseen.

Hetken Halla katselee minua silmiin ja tuntuu tuumivan, että onko minusta leikkikaveriksi. Kun kyykistyn Hallan eteen, hyppää tyttö minua vasten ja aloittaa hirmuisen pussaus- ja hännänvipatushetken. Touhu vain yltyy, kun alan nauramaan tytön hassulle innolle ja sen jälkeen Halla ei tahdokaan minua enää päästää silmistään. Jatkuvasti se tassuttelee perässäni, kun liikun aitauksessa. Ja kun taas kyykistyn, tulee Halla viereen istumaan ja alkaa läpsiä tassulla: rapsuta rapsuta, rapsuta pliis!

Halla vaikuttaa hyvin luottavaiselta ja aurinkoiselta pennulta. Halla toivookin löytävänsä kodin, jossa sen annetaan leikkiä ja hassutella sydämensä kyllyydestä, ja jossa kuitenkin jaksetaan opettaa tytölle myös kaikkia niitä taitoja ja käytöstapoja, mitä elämässä ihmisten kanssa tarvitaan. Halla on valmis matkustamaan Suomeen joulukuun alun jälkeen.

Viipurin koirat - Halla

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.