Hurra

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2011

Hurra sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

21.2.2013
Hurra-hyrrä on reipas tyttö, joka touhottaa kovin innoissaan. Hurrasta ei sohvaperunaa saa millään, mutta metsäretkillä viihtyvälle omistajalle Hurra olisi oivaa seuraa!

Hurra on poimittu Irinan tarhalle kadulta harhailemasta. Kukaan ei ole tytön perään kysellyt, joten iloinen ja ystävällinen Hurra etsii nyt omaa kotia.

Hurra on hyvin seurallinen tyttö: touhottamisesta ei loppua tule, kun Hurra saa meistä seuraa häkkiinsä. Kuvienkin ottaminen on haastavaa, kun tyttö ei malta hetkeksikään pysähtyä paikalleen.

Hurra on hyvin kaunis, paksuturkkinen neiti. Ehkä Hurrassa virtaa huskyn verta, ehkäpä jonkun laikan, ehkäpä vaikka molempien. Joka tapauksessa Hurra ilmentää sekä ulkoisesti että sisäisesti, että pelkäksi korttelinkiertäjäksi ja sohvanlämmittäjäksi siitä ei ole. Mutta jos pitkät metsäretket ovat sinun juttusi, liittyisi Hurra mielellään seuraasi!

Hurra asuu samassa häkissä muutaman muun nartun ja uroksen kanssa. Hurra tulee niiden kanssa toimeen kohtuullisen hyvin, mutta välttämättä emme suosittele sitä toisen nartun kaveriksi. Reippaan ja leikkisän uroksen kanssa Hurra taas voisi jakaa kotinsa, mutta mikään välttämättömyys ei koirakaveri ole: Hurrasta ihmisseura on kuitenkin parasta, mitä se tietää.

Hurran arvioidaan olevan nyt noin kaksivuotias. Hurra on sopivan keskikokoinen tyttö, sillä sen korkeus huitelee noin 55 cm:n korkeudella. Rokotustensa puolesta Hurra olisi valmis valloittamaan uudet lenkkipolut vaikka heti.

Katso video Hurrasta:

Viipurin koirat - Hurra

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.