Lotte

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (n. 45 cm)
Syntymäaika: 2012

19.3.2013
Lotte sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

9.3.2013
Lotten varaus peruuntui, joten se jatkaa kodin etsintää Suomesta.

Lotte on parin viikon kuluessa muuttunut huomattavasti eloisammaksi ja iloisemmaksi, mutta on myös tarhalla olosta selvästi hermostunut. Lottella on taipumusta haukkua ja se onkin varsin paljon äänessä, kun ympärillä on niin paljon haukuttavaa. Kotioloissa sillä todennäköisesti ei ole niin paljon asiaa, mutta kerrostalo ei silti välttämättä ole ihastuttavalle Lottelle se paras asumismuoto.

28.2.2013
Lotte sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

26.2.2013
Lotte saapui tarhalle pienten pentujensa kanssa. Nuori äiti sai kenkää kotoaan, kun se ensimmäisistä tai toisista juoksuista raskaaksi tultuaan saattoi maailmaan neljä pentua.

Maailma oli kuitenkin pienokaisille liian kova paikka ja ne nukkuivat yhtä lukuun ottamatta pois toinen toisensa jälkeen.

Kun tarhalle saapuu vaalea ja muita pienikokoisempi koira, osuu tulokas heti silmään. Yksikään koira ei sovellu tarhaolosuhteisiin, mutta toiset vielä muita huonommin. 

Siinä se pieni vaalea nyt seisoo: verkkohäkin laidassa, villimpiä koiria väistäen ja ihmisseuraa kaivaten. Olkoon hän nimeltään Lotte tästä lähtien. Lotte tulee hiljaa viereeni ja nostaa tassunsa minua vasten. Pienen hetken ajan olen sille turva ja lupaus siitä, että verkkoaitojen ulkopuolella on toisenlainen maailma. Ehkäpä elämällä on Lotten varalle vielä muutakin luvassa - koti, peti, oma ihminen, kylpy ja ravitsevaa ruokaa. 

Katso video Lotesta aitauskavereineen:

Viipurin koirat - Lotte

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.