Tepa

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 7/2014

14.11.2014
Tepa varattiin saksalaiseen kotiin.

25.10.2014
Tepa on sympaattinen ja varsin persoonallisen näköinen tyttö, joka on innoissaan tarhavieraista ja valmis pussailemaan jokaista!

Pörröinen Tepa hylättiin lokakuussa Irinan tarhalle. Tepa itse ei voi käsittää, miksi joku on halunnut siitä eroon. Mitä vikaa on iloisessa, kauniissa, suloisessa pennussa, joka ei muuta tahdokaan kuin vaan kiivetä syliin ja antaa pusuja?

Tepa vaikuttaa sosiaaliselta ja reippaalta pennulta, joka ei jää pitkäksi aikaa pohdiskelemaan juostako vieraiden syliin hakemaan rapsutuksia vai ei. Tyttö on onnensa kukkuloilla, kun saa huomiota ja hellyyttä eikä pelkää näyttää iloaan. Ruskea silmäpari tuuheiden kulmien alta yrittää viimeiseen asti seurata katseellaan lähteviä ihmisiä, kunnes pentuaitaus jää kulman taakse jättäen pienen toiveikkaan sydämen odottamaan ihmistä, kuka haluaisi sen omakseen.

Tepa etsii ihmistä, jolle tämä tyttö tulee olemaan kaikki kaikessa. Tepaa ei saa enää koskaan hylätä vaan siihen on sitouduttava ehdottoman sataprosenttisesti. Tyttö ei välttämättä ole koskaan elänyt kotioloissa, joten edessä on paljon harjoiteltavaa.

Tepan vanhemmista ei ole tietoa, mutta siitä kasvanee keskikokoinen, persoonallinen ja kaunis tyttö!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.